2777
2789
خیلی ممنون گلممممم❤️

خواهش میکنم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بعضي ادما تو زندگيمون خيلييي خاص و ويژه هستن مگه ميشه فراموشش کرد؟

اگه بهش نرسی همونجوری خاص میمونه من باشوهرم۵سال دوست بودم مشکلات زیادزندگی بعصی پیزاروکم رنگ میکنه شایدواس همین عشق واس من بیمعنی شده

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم درست توهمین فکربودم هرچی فک کردم یادم نیومدتازه دوستم اسم عشق اولشومیخوادبذاره روپسرش میگم خ ...

خخخ والا 😂😂😂😂

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
کلا عاشق هر کی شدی رفت خارج...کاش یه مدت عاشق من شده بودی الان اونور بودم...

تازه همشو ک نگفتم باورت نمیشه ۵ نفر دیگه رو داشتم توی زندگیم ک رفتن خارج . البته خودمم ترکیه زندگی میکنم ولی اونا مال وقتی بود ک ایران بودم.

خانمی بیچاره میگه کنارم نیس 😔 اونوقت شما میگی چ حال خوبی داری تو؟؟؟؟؟🤔

ببخشید...والا با حسی که خودم به عشقم که بهش نرسیدم دارم نظر دادم.... چون من از اینکه بهش نرسیدم ناراحت نیستم چون کنار شوهرم خوشبخت ترم... از طرفی هم از اینکه عاشق شدم یه زمانی و با اون عشقو شناختم....ناراحتم که کاش طعم واقعیش رو هم میچشیدم یعنی حداقل باهاش دو کامه حرف میزدم.

ببخشید اشتباه شد ....وااای تو عجب حال خرابی داری؟

امیدی هست چون خدایی هست  

هیچی اصلا ازش خبری ندارم فقط چندوقت پیش یه جا شنیدم واسش رفتن خاستگاری، که چندروزبعد داداشش رحمت خدارفت و دیگه خبری نشد

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 

هیییی ازدواج کرده بچه هم نداره 

چندوقت پیش سراغ دخترمو گرفته بود پرسیده بود اسمشوچی گذاشته آخه دخترخیلی دوست داشت اسم عسلم خیلی دوست داشت   

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁

انقدر زیاد بود که یادم نمیاد اما آخری کنارمه داره خرناس می‌کشه      

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
عشق اول و اخر خودم که همسرم هست. و من عاشقانه دوستش دارم. ولی عشق اول همسرم یکی از بستگان نزدیکش هست ...

چقدر هوب کنار میای احسنت به شما...حالا اگه من بودم هم خودم جوشی میشدم هم کام شوهر بیجاره رو تلخ میکردم

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون

اه اه اه من که حالم از عشق اول بهم میخوره یکی رو  دوست داشتم از نگاه هام فهمیده بود آخه راهنمایی بودم فک کنم تابلو بازی درآورده بودم ولی خیلی دوستش داشتم اون دوستم نداشت با یکی دیگه ازدواج کرد. الان منو میبینه انقدر کلاس می ذاره. یکی هم بود اون منو دوست داشت شرایطش خوب بود ولی انقد طول داد بی خیالش شدم با شوهرم ازدواج کرد حالا اینم منو میبینه انقدر کلاس می ذاره که نگو. حالم از دو تاشون بهم میخوره. عووووووووقق