رفته پسرمونو ببره گردش بعدش هم خامه و ماسکارپونه بگیره تا براش تیرامیسو درست کنم
چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
عشق ی دونه س تکرار نشدنیه تو 20 سالگی ک عاشق بشی تو 30 سالگی وقتی بهش فک میکنی قلبت میلرزه جاش تا ابدددد تو قلبت خالیه تبدیل میشه ب ی زخم میسوزه و توام میسوزی با هر کی باشی خوشبختترینم باشی بازم جای خالیش آتیشت میزنه ده ساله ازش دورم مجرده هنوز اما هنوزم مثل روز اول براش دلتنگ و بیقرار میشم💔
كلاس خانوادم نميگرفت مثلا اونارو بي كلاس ميدونستن در صورتي كه اصلا اينطور ني
رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔 من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
الان فک میکنم میفهمم اصلا عشق نبود.ولی در هر صورت خبری ازش ندارم طبق اخرین اخبار کار خاصی نداشت ولی در کل روزی هزار بار شکر میکنم به جایی نرسیدیم نمیدونم رو چه حسابی عاشقش شده بودم. شخصیتش دقیقا 180درجه مخالف شوهرم بود که واقعا عشقه