2777
2789
عنوان

کیا از شخصیت شوهرشون خوششون نمیاد؟

569 بازدید | 21 پست

به لحاظ تیپ و قیافه روابط اجتماعی .منش و رفتار و خیلی چیزای دیگه باب دلتون هست واقعا همون چیزی بود که دنبالش میگشتین؟ یا نه؟برعکس تون چیزی شد که فکر میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 

به تیپش نمیرسه حموم نمیره 

خیلس ادعای پول داری داره هیچیم نداره 

دروغ میگه زیاد مثلا ادامس نیخره بسته ۶تومن میگه ۱۲ خریدم خودش قبولداره تواین چیزای ریز دروغ زیادتوکارشه مثلا یه درخت البالوداتن قشنگ سه دونه داشت بعد به همه میگفت درختمون ۳کیلوالبالوکرده خخخ

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
احساس میکنم تنها زن و شوهری هستیم که هییییچ نقطه اشتراکی با هم نداریم. .... اصلا حرفی برای گفتن ندار ...

وای نه مام مث شماهستیم 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
من  به تیپش نمیرسه حموم نمیره  خیلس ادعای پول داری داره هیچیم نداره  دروغ میگه زیا ...

شوهر منم کوچکترین مشکلمون اینه که ده روز یع بار میره حموم و اصلااااا لباس نمیخره برای خودش. .... بخاطر همین خجالت میکشم باهاش برم بیرون 😣..... حالا این کوچکترینه 😢

من وشوهرم دوقطب کاملا مخالفیم 

علایقمون،سلیقه هامون 

حتی فرهنگ خانوادگی مون زمین تا آسمونه 

اما چون یه سری ویژگی های خوب داره باهاش موندم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤