2777
2789
عنوان

وزن کم جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 25 پست
میگن زیر 2500 خطرناکه! میدونید واسه چی میگن؟  

والله من بیشتر شنیدم نوزاد نارس خطرناکه نه وزنش کم باشه .مگر محدودیت رشد داخل رحم داشته باشه که با وزن کم و دور شکم کوچیکتر نسبت به هفته مشخص میشه .اونم خطرناک نیست درش می یارن بیرون از رحم بزرگ میشه و وزن میگیره خیلی راحت 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله من بیشتر شنیدم نوزاد نارس خطرناکه نه وزنش کم باشه .مگر محدودیت رشد داخل رحم داشته باشه که با و ...

دکترم واسه فردا سونو داپلر داده. که اگه مشکل خون رسانی هست بچه رو دربیارن. دعا کنید مشکلی نباشه و بتونم حداقل تا 2500 کیلو برسونمش

خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی. 
منم هفته ۲۱ هستم ولی فقط دو کیلو وزن اضاف کردم البته خودم‌ کم نیست؟

چرا منم از اولش مراقبت کردم که خیلی وزنم بالا نره. الان کلا 6-7 کیلو اضافه کردم. که 2 کیلو شم مال ماهه اخره. الان پشیمونم. به استرسش نمی ارزید. بزار وزنت بره بالا. فوقش بعدا رژیم میگیری 

خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی. 
دکترم واسه فردا سونو داپلر داده. که اگه مشکل خون رسانی هست بچه رو دربیارن. دعا کنید مشکلی نباشه و بت ...

انشالله که هیچ مشکلی نیست نی نی تون بیشتر از ۲۵۰۰ هم وزن میگیره❤

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
انشالله که هیچ مشکلی نیست نی نی تون بیشتر از ۲۵۰۰ هم وزن میگیره❤

مرسی عزیزم. ممنون از راهنماییت. ❤❤❤