2777
2789
عنوان

بچه ها قند شکن برا ویندوز میخوام 😥

164 بازدید | 11 پست

معرفی کنید سایت دارین بدین یا اگه دارین بفرستین برام لطفا 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

هیچکی نیست از ف  ل ت ر شکن برا ویندوزش استفاده کنه یعنی؟ سایتایی که بلد بودم قبلا میگرفتم بالا نمیان اونی که دارمم خاک بر سر باز نمیشه😢

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن شب خوب نیست از قند شکن استفاده کنی🤔

خخخخ بابا برا کارم میخوام باید فایلی رو از گوشیم رو تل گرام ویندوزم نصب کنم واجبه 😣

خخخخ بابا برا کارم میخوام باید فایلی رو از گوشیم رو تل گرام ویندوزم نصب کنم واجبه 😣

الترا سارف دانلود کن

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂
الترا سارف دانلود کن

دانلود کردم روش کار باهاش چجوریه الان زدم روش هنوز باز نکرده

https://s9.picofile.com/file/8347519392/Betternet_Premium_4_4_2.exe.html این امتحان کن خودم تست نکر ...

وااااااای دورت بگردم مممنونم 😍😍😍😍😍

وااااااای دورت بگردم مممنونم 😍😍😍😍😍

😅😅اشکال نداره شمام جای خواهرم،خوشحال شدم تونستم کاری واست بکنم

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂
😅😅اشکال نداره شمام جای خواهرم،خوشحال شدم تونستم کاری واست بکنم

ببخشید بخدا فکر کردم خانوم هستین 😳