هفته گدشته سرما خوردم و دکتر رفتم بعد چند روز اصلا خوب نشدم دوباره رفتم و همه چی خوب شد به جز سرفه هام ،خیلی اذیت میشم دو شبه نخوابیدم چیکار کنم ختمی و پونه و اب نمک و لیموترش و عسل خوردم شریت دیفن هیدرامین و ای ویلین هم خوردم اصلا خوب نشدم
وای دقیقا منم مثل شما شدم،3 هفته طول کشید، انواع دمنوش درست کردم خوب نشدم هیچی،گلوم هم ورم کرده بود، نمیدونستم آب دهنم رو هم قورت بدم،دوباره یک دکتر دیگه رفتم بهم گفت شده حساسیت، بهم آمپول بتامتازون و فکر کنم دی سیکلومین زد، در جا خوب شدم،البته سفکسیم هم داد،سرفه هامم رفت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیفن رو نباید سریع قورت بدی،هردفعه اندازه یه قاشق چایخوری یا کمتر باور ولی تو دهنت نگه دار و قرقره کن تا میتونی،گلو رو که آسیب دیده بیحس میکنه و سرفه رو کمتر میکنه، اصلا نباید قورتش بدی سریع