2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۲ سال و ۹ ماهشه تقریبا همه چیز میخوره ولی چیزهای که بیشتر دوست داره 

صبحانه: ارده و شیره.کرم ارده.حلوا ارده.تخم مرغ.پنیر و خیار(ارده خیلی خیلی خیلی دوست داره)

ناهار و شام : برنج و مرغ.خورشت قیمه.گوشت لای برنج.کته گوجه.ماکارونی‌.یتیمچه کدو و بادمجون‌.شامی.آش رشته.سوپ .سیب زمینی سرخ شده‌سیب زمینی آبپز‌.خوراک لوبیاچیتی‌.عدسی.تیلیت‌ ماست

غذاهای که اصلا دوست نداره کشک بادمجون دمپختک الویه‌ کوکو سبزی 

میان وعده هم کشمش و تخمه و پفیلا و پشمک و بادوم و بادوم زمینی دوست داره

میوه هم خیار و لیمو شیرین و نارنگی و پرتقال و کیوی و هندونه میخوره فقط

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

گشنه نگهش دار غذا میخوره.  پسرمن غذاهای ترش مزه. اب خورشتی دار. ماکارونی.  سوپ ها دوست داره میخوره. یعنی هرچی بپزم برلی خودمان اونم میخوره.  گاهی بدغلقی میکنه گاهی تا تهش میخوره. معمولا اگه قبل شام یا ناهار چیزی بخوره. دیگه غذاشو با اشتها نمیخوره.   به خاطر همین هم وقتی قرار ساعت7شام بخوریم تا 2ساعت قبلش چیزی بهش نمیدم. یا باهاش دنبال بازی و توپ بازی میکنم تا حسابی گ‌شنه بشه

ما ترکیم حلیم نمیخوریم بلدم نیستم درست کنم

حالا حلیم نخورید. 

کاری نداره گندم خالی بذار بپزه   بعد توش پیاز داغ کن. اب قلم. یا قلم گوسفند. یا یه تیکه ران مرغ بنداز. اب لیمو ونمک بزن. بده بخوره.  خاصیت و مقوی بودنش محشره. میشه یه ناهار عالیه