2777
2789
عنوان

میخوام برای بارداری اقدام کنم بیاید به کمکتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 33 پست
پس اقدام کن خودش ب اندازه کافی زمان میبره یه دکترم برو واس موهات قبل بارداری هم ک زینک و اینا استفاد ...

والا چی بگم از هیچ جا شانس نیاوردم قربون خدا برم اخه این ریزش موهام واسه چی بود دیگه 😭😭عزیزم میشه واسم دعا کنی؟؟ مو تو چهره خانوما خیلی تاثیر داره نمیخوام زشت بشم 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
ببين برو يه متخصص زنان خوب  مشكلت رو بگو  ازمايش مينويسه اگه كمبود ويتامين و... داشته با ...

الهیی قربونت برم برام خیلی دعا کن الان پریودم هفته بعد میخوام برم پیش دکتر اهنگر والا تعریفشو از بچه های نی نی سایت زیاد شنیدم امیدوارن خوب باشه 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم از هیچ جا شانس نیاوردم قربون خدا برم اخه این ریزش موهام واسه چی بود دیگه 😭😭عزیزم میشه ...

حتما عزیزم ان شالله ک زود خوب میشه

یه نی نی سالم و خوشگلم میاد بغلت❤

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
جاي شما بودم ميرفتم يه دكتر پوست و مو خوب  يا از دكتر داروخونه يه سري قرص و تقويتي و شامپو خار ...

ایشالله همه اونایی که منتظرن خدا بهشون بچه سالم بده شما هم تو اونا 🙏🙏 هفته بعد میرم دکتر زنان بنظرت همراهش دکتر پوست هم برم؟؟ 

حتما عزیزم ان شالله ک زود خوب میشه یه نی نی سالم و خوشگلم میاد بغلت❤

مرسی عزیزم از راهنماییت ایشالله به هرچی میخوای برسی 😍😍

اینطوری یک و چهارصد تکمیلی میره 😔😔 باید حواسم و جمع میکردم تو بد دوراهی ای موندم هم میخواستم موهام ...

یعنی تا برج ۱۲ امسال تکمیلی دارید؟

انقدر خودتو اذیت نکن عزیزم اگه مشکل موهات جدیه حتما درمانش کن چون با بارداری و زایمان و شیردهی هیچی رو سرت نمی مونه که بعد ها باید بیشتر از ۱۴۰۰ هزینه موهات کنی فکر پول بیمه رو نکن 

اگه ریزش معمولیه ک منم موهام بلند بود قبل از بارداری ریزش داشتم باردار شدم کوتاه کردم پسرونه زدم 

یعنی تا برج ۱۲ امسال تکمیلی دارید؟ انقدر خودتو اذیت نکن عزیزم اگه مشکل موهات جدیه حتما درمانش کن چو ...

اره تا اول اسفند تکمیلی هست بعدش باید باز یک و چهارصد بدیم نمیدونم چیکار کنم خیلی شرایط,بدی دارم عمم میگه تو بارداری ریزش موهات بند میاد و بعد بارداری میتونی بیفتی دنبال درمانش از مجا معلوم درمان کنی باز بعداز بارداری بخار ضعیف شدن بدنت باز ریزس پیدا کنه والا هرکسی یه چیزی میگه 😔

ایشالله همه اونایی که منتظرن خدا بهشون بچه سالم بده شما هم تو اونا 🙏🙏 هفته بعد میرم دکتر زنان بنظر ...

نه فكر نكنم نيازي باشه 

واسه درمان ريزش مو چيزي كه مهمه شامپويي كه به موهات بسازه انتخاب كني 

من يه مدته كلوران ميزنم 

گرونه ولي خداروشكر راضي ام 

و اينكه از مكملهايي مثل زينك و اهن استفاده كني و استرس نداشته باشي 

به دكتر زنان بگو مشكلت رو 

احتمالا بهت ويتامين و مكمل ميده 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
اره تا اول اسفند تکمیلی هست بعدش باید باز یک و چهارصد بدیم نمیدونم چیکار کنم خیلی شرایط,بدی دارم عمم ...

ب نظرم انقد ک فکرت درگیرشه بدتر میشه ریزش موهات 

فکر هزینه تکمیلی رو نکن هر سال ک باید بدید هزینشو فرقی نداره برو دنبال درمان موهات و چن ماه دگ اقدام کن زیر نطر دکتر چون داروهای ریزش مو با بارداری فکر نکنم اوکی باشن 

اقدامتم عقب ننداز چون اگه خدانکرده دیر و زود شد بعدا پشیمون نشی ک چرا زودتر اقدام نکردم

سلام عزیزم به سلامتی به نظر من اول برو چکاپ و آزمایشات قبل بارداری تو انجام بده خیالت راحت سه ممکنه اصلا موردی باشه که اول باید اونو درمان کنی بعداً اقدام کنی مثل همین موردی که نام بردی من خودم هم آزمایشات قبل بارداریمو و هم کلاسهای دوران بارداری و ورزشامو مرکز رویان مهر تو شهران رفتم از همون اول همه چیز اصولی و خوب پیش رفت پیشنهاد میکنم یه سر برو 

سلام عزیزم به سلامتی به نظر من اول برو چکاپ و آزمایشات قبل بارداری تو انجام بده خیالت راحت سه ممکنه ...

سلام عزیزم ایشالله شنبه میخوام برم دکتر ببینم چی میشه کلی استرس دارم 

ب نظرم انقد ک فکرت درگیرشه بدتر میشه ریزش موهات  فکر هزینه تکمیلی رو نکن هر سال ک باید بدید هز ...

اره خیلی استرس دارو بعش فکر میکنم همه هم میگن هرچی فکر کنی بدتر میشه 

نه فكر نكنم نيازي باشه  واسه درمان ريزش مو چيزي كه مهمه شامپويي كه به موهات بسازه انتخاب كني&n ...

فردا میرم شامپویی که میگی رو میخرم 😁😁

فردا میرم شامپویی که میگی رو میخرم 😁😁

به دكتر داروخونه موهات رو نشون بده كمكت كنه واسه انتخاب شامپو 

من از شامپو ملايم روزانه كلوران خيلي راضيم 

بازم متناسب با موي خودت شامپو رو انتخاب كن 

شامپو تقويتي كلوران هم خوبه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …