2777
2789

سلام دوستان

دوتا سوال دارم یکی اینکه آمپولو ک زدین اقدامتون چند ساعت ب چندساعت بود؟

و اینکه امکان داره ک برای کسی ک تنبلی داره تخمک قبل آمپول آزاد بشه؟

چون دکتر ب من گفته از روز دوم امروز دوتا لتروزول بخورم تا پنج شب

از روز سوم دوتا کلومیفن تا پنج شب

از رو  پنجم یدونه استرادیول تا ۲۰ پری

روز ۱۴ آمپول

میترسم قبل امپول ازاد بشه تخمک. از طرفی ایا نزدیکی هر شب اسپرمو ضعیف میکنه؟

ممنون میشم جواب بدید

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

با مصرف لتروزول احتمالش کمه که قبل 14 تخمک آزاد بشه ولی از بعد پاکی شب درمیون اقدام داشته باش .ساعتی لازم نیست یه شب درمیون کافیه اگه توانایی داشته باشید هرشبم میشه ولی خودتون ضعیف میشید

**اللهم عجل لولیک الفرج**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس تنبلی تخمدان کلا تخمک ازاد نمیکنه  استرادیول مال چیه؟

والا تو نت خوندم برای زیاد کردن ضخامت اندومتره ک باعث میشه جنین سفت بچسبه. واقعا ازاد نمیشه؟ مررسی

با مصرف لتروزول احتمالش کمه که قبل 14 تخمک آزاد بشه ولی از بعد پاکی شب درمیون اقدام داشته باش .ساعتی ...

خودمون ضعیف شیم مهم نیست اسپرم ضعیف نشه کافیه. اخه واسه بعضیا دکترا امپول نمیدن لتروزول تنها میدن بخاطر همین میترسم زودتر ازاد شه

خودمون ضعیف شیم مهم نیست اسپرم ضعیف نشه کافیه. اخه واسه بعضیا دکترا امپول نمیدن لتروزول تنها میدن بخ ...

من لتروزول تنها میخوردم. 14 سونو دادم یه فولی بالغ داشتم

من لتروزول تنها میخوردم. 14 سونو دادم یه فولی بالغ داشتم

خودش خود بخود ازاد شد؟ شمام تنبلی داشتی؟ ببخشید انقد سوال میپرسم عزیز

خواهش میکنم. یعنی چی خود به خود ؟ خب خود به خود دیگه. تنبلی یعنی یا تخمک دیر و کم آزاد میشه یا اصلا آزاد نمیشه. لتروزول که میخوری تنظیم میکنه که حداقل یه فولی خوب اواسط دوره آزاد بشه که تبدیل به تخمک بشه

خواهش میکنم. یعنی چی خود به خود ؟ خب خود به خود دیگه. تنبلی یعنی یا تخمک دیر و کم آزاد میشه یا اصلا ...

چون امپول برای ازادسازیه میگم. منم همین ترسمه ک قبل زدن امپول تو روز چهاردهم تخمک ازاد بشه. میخوتم بدونم ک کسی اینطور بوده ک قبل زدن امپول ازاد بشه تخمکش

شما از بعد پاکی یه شب درمیون اقدام باش روز 14 هم آمپول رو بزن شبش هم حتما اقدام.دیگه نگران نباش این نگرانی خودش بده خیلی .بسپار دست خدا اون بخواد بشه میشه

شما از بعد پاکی یه شب درمیون اقدام باش روز 14 هم آمپول رو بزن شبش هم حتما اقدام.دیگه نگران نباش این ...

ایشالله ممنون عزیزم جواب دادی