feefee مدیر استارتر عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 504 عنوان قرص آرامبخش خوب و بدون ضرر 67 بازدید | 5 پست من میخواستم سیتالوپرام بخورم میگن خیلی ضرر داره چی بخورم به نظرتون؟ 1398/01/26 | 12:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khstam عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 324 هیچی عزیزم آخه چرا بدون تجویز پزشک بخوری اگه یه روزی خواستی بین من و یه نفر دیگه یکی رو انتخاب کنی هیچوقت منو انتخاب نکن 🤞
feefee مدیر استارتر عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 504 هیچی عزیزم آخه چرا بدون تجویز پزشک بخوری شوهرم نمیزاره برم دکتر
khstam عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 324 شوهرم نمیزاره برم دکتر مشکلتون چیه ؟؟؟ خب حتما باید بهش بگی ؟؟ مگه سر کار نمیره وقتی نیس برو عزیزم لازم نیس همه چیز رو به شوهرت بگی و ازش اجازه بگیری سلامتت مهمتره لطفا برو دکتر و سر ازخود دارو اونم آرام بخش مصرف نکن اگه یه روزی خواستی بین من و یه نفر دیگه یکی رو انتخاب کنی هیچوقت منو انتخاب نکن 🤞
feefee مدیر استارتر عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 504 مشکلتون چیه ؟؟؟ خب حتما باید بهش بگی ؟؟ مگه سر کار نمیره وقتی نیس برو عزیزم لازم نیس همه چیز ... استرس دارم آره شاید هم بهش نگم وبرم ولی چون میخوام باردار بشم کلا قرص های آرامبخش خیلی خوب نیست نمیدونم چیکار کنممرسی عزیزم😙
khstam عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 324 استرس دارم آره شاید هم بهش نگم وبرم ولی چون میخوام باردار بشم کلا قرص های آرامبخش خیلی خوب نی ... استرس بعضا با خوردن قرص بعضی از اوقات با یکسری تمرینات قابل درمان هست لطفا حتما به پزشک مراجعه کنید 🙏 اگه یه روزی خواستی بین من و یه نفر دیگه یکی رو انتخاب کنی هیچوقت منو انتخاب نکن 🤞