2777
2789

۴سال زندگی کردیم همه جوره از بزرگ تا کوچیکشون بی احترامی کردن بخاطر مظلومیت و ساکت بودنم ، از بس که هرچی گفتن لال بودم سرمو انداختم پایین . خرید عروسیم ب سلیقه ی کسه دیگه ، کلا انگار کسه دیگه میخواست عروس بشه . من فقط مثل یه مهمون روز عروسیم اومدم ، سر این بی احترامیا فامیلاشونم گاهو بیگاه تیکه مینداختن و خودشونو از طریق من چون زبون نداشتم تخلیه میکردن .

دیگه هرکاری هم میکردن میگفتن ب شوهرت نگو منم نمیگفتم بدی هاشونو ب شوهرم بعد اخر سر ب من بدی میکردن ب شوهرم میگفتم شوهرم میگفت من ندیدم جز احترام کاری کنن. مقصر خودم بودم ک از رو سادگی با اونا دست دوستی میدادم بر علیه شوهرم ازش مخفی گاری میکردم

دیروز عمه های شوهرم و مادرشون از شهرستان اومده بودن خونه ی زنداداششون بودن ، رفتم ببینمشون و دعوتشون کنم ، وقتی دعوت کردم گفتن نه ما میخوایم بریم خونه ی خواهرشوهرت اونم دعوت کرده ، جاریتم دعوت کرده اگه نریم ناراحت میشن . دیگه طاقت نیاوردم بار اول نبود بزرگ کوچیکی رو رعایت نمیکردن شوهر من بزرگتره مثلا  منم گفتم 

گفتم اگه قراره کسی ناراحت بشه اون ماییم ، اون شوهره منه که باید ناراحت بشه بزرگ کوچیکی رو رعایت نمیکنید ، 

سر اینکه بزرگ کوچیکی رو رعایت نمیکنید ما نیومدیم عروسی پسر عمو (پسرعموی شوهرم ) 

همشون مات مونده بودن 

گفتی؟🤔😑

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه برای عقد پسر عموش از هر خانواده بزرگترو دعوت کرده بودن چون خونشون کوچیک بود ، از خانواده ی پدرشوهرم .خواهرشوهرمو دعوت کرده بودن .

همه یجورایی ترس دارن از خواهرشوهرم

خب زودتر دعوت کردن ولی هنوز خوب کردی باید بعضی وقتا جلوشون وایساد که حد خودشون رو بدونن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بعد ب من گفتن خب چیزی نیست که تو ب شوهرت نگو جار خونه ی شما میخوایم بریم خونه ی خواهرش ، انگار من خودم ادم نیستم ...

گفتم من نمیدونم خودتون اخلاقشو میشناسید چقد کینه ایه اگر نیاید بفهمه دیگه ب من مربوطـ نیستش