2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری با anti tpo بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 11856 بازدید | 42 پست
نمیدونم این دکتر غدد چرا اینطوری گفت به من! از دکترای خوب هستش گفت ارتباطی بین بچه دار شدن و تی پی ...

به نظر من توی این مسئله که خیلی گنگه واسه همه

از هر ۱۰ تا دکتر ادم‌به یکی می تونه اعتماد کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این آنتی پی او از اول عمر آدم بالاست یا بعدا بالا میره؟ آخه من برای بچه دوم میخوام اقدام کنم... یعن ...

عزیزم اگه چیزی خوندن راجبش یا دکترم چیزی گفت برات مینویسم

سوال داشتی بنویس 

ببینم جواب میدم

ایشالا که دامن من برای بار اول و ماله شنارو برای باره دوم سبز کنه

من خیلی بهش نیاز دارم

عزیزم اگه چیزی خوندن راجبش یا دکترم چیزی گفت برات مینویسم سوال داشتی بنویس  ببینم جواب میدم ...

ممنونم عزیزم

برای شما هم دعا میکنم به زودی زود صاحب فرزند بشید و دلتون همیشه شاد باشه  

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
ممنونم عزیزم برای شما هم دعا میکنم به زودی زود صاحب فرزند بشید و دلتون همیشه شاد باشه    

عزیزم میشه بپرسم شما چکار کردید با این مشکل؟

من کم کاری تیرویید دارم و با قرص t3و t4 تنظیمه

ولی تی پی او بالا دارم که دکترم گفت یعنی کم کاریم دائمیه و همیشه باید قرص بخورم

چند ساله نازایی دارم نمیدونم ربط داره یا نه

۱۰۰ درصد بخاطر تی پی او بوده من یک بار جای دولتی ای وی اف کردم تخمدونام هیچ عکس العملی به داروهای ...

سلام عزیزم. شما با ای وی اف باردار شدین یا طبیعی. بعد از درمان‌انتی تی پی او باردار شدین؟. اخه من دو بار ای وی اف نا موفق داشتم. دکتر ازمایش داد فهمیدیم انتی تی پی او بالاست ولی بقیه چیزا نرماله. دکتر غدد میگه نازایی ربطی به انتس تی پی او نداره. نمیدونم چه کنم

من تقریبا 9 ماه هست که برای بارداری اقدام کردم و نشد. دو سال پیش تقریبا آز تیرویید دادم همه اش خوب ب ...

سلام عزیزم الان شرایط من مثل شماست. شما باردار شدید؟؟ من چند ماه اقدامم نشده. قرص خورذم امپول زدم انگار نه انگار. Anti tpo  من ۲۰۰۰ هستش.‌ شما اخرش چیکار کردی؟

معمولا متخصص الرژی و بیماری های نقص ایمنی هستن

سلام عزیزم .تبریک میگم بابت بارداریت .انشاالله ب موقع و سلامت بیاد بغلت ‌

میشه بگی چیکارکردی ک باردارشدی منم خسته شدم ازبس هرراهی رارفتم و ته اون بن بست بود.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....