سلام. دوستان کسی هست که آنتی تی پی او بالا داشته باشه و بخواد برای بارداری اقدام کنه؟ اصلا با آنتی تی پی او بالا باردار شدید؟ اطلاعاتی در این زمینه دارید؟
ممنون میشم اطلاعاتتون را در اختیار بقیه دوستان هم بذارید
از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
۱۰۰ درصد بخاطر تی پی او بوده من یک بار جای دولتی ای وی اف کردم تخمدونام هیچ عکس العملی به داروهای ...
سلام عزیزم. شما با ای وی اف باردار شدین یا طبیعی. بعد از درمانانتی تی پی او باردار شدین؟. اخه من دو بار ای وی اف نا موفق داشتم. دکتر ازمایش داد فهمیدیم انتی تی پی او بالاست ولی بقیه چیزا نرماله. دکتر غدد میگه نازایی ربطی به انتس تی پی او نداره. نمیدونم چه کنم
من تقریبا 9 ماه هست که برای بارداری اقدام کردم و نشد. دو سال پیش تقریبا آز تیرویید دادم همه اش خوب ب ...
سلام عزیزم الان شرایط من مثل شماست. شما باردار شدید؟؟ من چند ماه اقدامم نشده. قرص خورذم امپول زدم انگار نه انگار. Anti tpo من ۲۰۰۰ هستش. شما اخرش چیکار کردی؟