2777
2789
عنوان

عزلت طلبی شوهرم😫😫

282 بازدید | 17 پست

بااستفاده ازروانشناس فهمیدم شوهرم تیپ شخصیت اش عزلت طلبی هست یعنی ازتغیروهرچیزجدیدی میترسه وازپیشرفت هراسان وجرات نداره ازارتباط بامردم هراسان هیچ وقت باکسی گرم نمیگرفت واینامن فکرم این بودمغروره یابراخریدخونه پنج ساله ازدواج کردم هیچی به هیچی الان چکارکنم من خانه دارم براهرلحظه ام امیدوارزو دارم ولی شوهرم حتی ازفکرکردن بهش میترسه وبسیارتنبله ازطریق روانشناس فهمیدم هیچ وقت همچین فکری راجبش نداشتم و..حالادارم میمرم ازناراحتی

عزیزم هرکسی یه شخصیتی داره

حالا پررو و حراف و بذله گو بود خوب بود؟؟ من که شوهر آرومو به شوهری که همش مزه بپرونه و برای خانما شیرین زبونی کنه ترجیح میدم

دیدم که میگم

اون مردا خیلی نفرت انگیزترن

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین تستی نشنیده بودم

چطور قبل ازدواج متوجه نشدید

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
ترخدایه چیزبگید

عزیزم باید ببریش مشاور

با چند تا کامنت که شخصیت انسان متحول نمیشه

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
بااینش مشکل نیست باترسوبودنش چکارکنم

ببین بابای منم نمیتونس تو امور مالی دل به دریا بزنه ما یه عمر مستاجر بودیم بالاخره مامانم گف یا همه چیو میدی دست من یا میرم... وقتی افتاد دست مامانم خونه دو طبقه خریدیم خیلی زندگیمون بهتر شد شما هم این کارو کن اگه سواد اقتصادیت بهتر از شوهرته بگو همه چیو بسپر به من ضرر کردی ضررتو میدم

خودت برو دنبال خونه وام بگیر هرکار میدونی بکن اونم از تو یاد میگیره ولی دست رو دست نذار

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
تازه بعدپنج سال فهمیدم😭😭

دیگه خیلی بیخیال بودی

الانم ناراحتی نداره

از مشاور ماهر کمک بگیر و کتاب توسعه روابط فردی بخون هلش بده تو اجتماع کارا رو انجام نده

ببین بابای منم نمیتونس تو امور مالی دل به دریا بزنه ما یه عمر مستاجر بودیم بالاخره مامانم گف یا همه ...

اخه خودمم بلدنیستم 😭😭ازخودمم دارم بدم میادمن شخصیت برتری طلبی دارم اصلن نمیتونم باهاش کناربیام

دیگه خیلی بیخیال بودی الانم ناراحتی نداره از مشاور ماهر کمک بگیر و کتاب توسعه روابط فردی بخون هلش ...

فکرمیکردم خیلی مغروره همیشه دورخودش یه حصارکشیده منم ک زنشم نمیدونم چی توفکرشه