2777
2789

بچه ها امروز رفتم لیدوکایین گرفتم پلاستیک هم گذاشتم یک ساعت هم صبر کردم بعد گفتم خب حتما اکی شده ولی بازم درد داشت اون ناحیه مخصوصا😓😓😓اخر نصف نیمه رها کردم🤦‍♀️شما چطوری تحمل میکنین؟؟چیکار کنم دیگه کمتر دردشو احساس کنم

چه "خر خودتی" هایی تایپ شد ولی سِند نشد..

منم امتحان با لیدوکایین

ولی خیلی اثر نداره

به نظرم برا حس نکردن دردش باید بی حسی نخاعی انجام بدیم😁

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیدوکایین با درصد بالا بگیر.

من انجام مدادم ولی شنیدم.

قراره بخرم ولی هنو نشده.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

ولی ۴۰ دقیقه باید صبر کنی ن یک ساعت.اثرش میره.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

لیدو برای درد مو کندن اصلا اثر نداره چون اون رو پوست رو بیحس میکنه اما مو ریشه اش درد داره 

لیزر کن عزیز جان 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
من همه چیو امتحان کردم  اپیلیدی از همه دردش بیشتره. من ک عمرا سمتش نمیرم زجر نمیدم خودمو

پس پولو الکی ریختم تو سطل اشغال

تازه هم خریدمش🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من امتحان کردم دردش بار اول باید تحمل کنی نصف را رفتی بقیه اش را هم برو😃

ینی بار دوم بزنم درد نداره؟یا منظورت همون اوله نصف ول نکنم😄