2777
2789

منکه دیگه خودمو ول کردم برینمم ریدم خب دست خ دم نیس که😐😑 دیگه انقد اعصابم خورده که نگو هی امروز فردا میکنن

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😱یاخداچقدوضعیت سختی؟خب ینی تاچندروزقبل زایمان بایدسبک بخوریم؟؟

ن بابا حرفه اینا مگه آدم پا ب ماه میتونه سبک بخوره 

من دو روز قبل زایمان قرص کرچک خورده بودم شکمم تمیز بود 

خاطره مو نوشتم خواستی بخون

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
منکه دیگه خودمو ول کردم برینمم ریدم خب دست خ دم نیس که😐😑 دیگه انقد اعصابم خورده که نگو هی امروز فر ...

🤣🤣🤣

کدوم بیمارستان میخواید زایمان کنید؟

ورزش و پیاده روی میکنید؟

خخخخخ خیلی باحال گفتی😂

بابا خیلی اعصابمو خورد میکنن این دکترا هی مسگن برو سه روز طیگه بسا برو یه هفته دیگه بیا گفته بودن امروز برم رفتم معاینه کرد گفت دو فینگری بعد الان خ نریزی دارم گفت برو شنبه بیا😕

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
🤣🤣🤣 کدوم بیمارستان میخواید زایمان کنید؟ ورزش و پیاده روی میکنید؟

اره ورزش و پیاده روی دارم من تبریزم

ن بابا حرفه اینا مگه آدم پا ب ماه میتونه سبک بخوره  من دو روز قبل زایمان قرص کرچک خورده بودم ش ...

از کجا فهمیدید دوروز قبل زایمانتونه؟

میگن روغن کرچک خوب نیس که

تاثیر داره تو تمیزی روده ها؟

از کجا فهمیدید دوروز قبل زایمانتونه؟ میگن روغن کرچک خوب نیس که تاثیر داره تو تمیزی روده ها؟

عزیزم من نمیدونستم دو روز قبلشه 

40 هفته داشت تموم میشد ماما گفت قرص کرچک 3تا صب 2تا شب بخور منم خوردم فرداشم 3 صب خوردم 2 تاشب

روده هارو ب کار میندازه همچنین رحمو کیسم پاره شد 

یا حسین(ع)❤️❤️❤️