2777
2789
عنوان

خونمونو دزد زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بنده خدایی از شهرمون میرن مسافرت بعد طلاهاشو میزاره داخل شکم مرغ میزاره فریزر.دزده طلا یاب داشته ...

الان من میخاستم بگم 

دایی من افسر. اگاهیه میگه قشنگ طلا یاب میندازن تا فیها خالدون. میفهمن طلا کجاست 

مگر. اینکه دور طلاهاتون ورق فویل بپیچین

یا تو. گاو. صندق سنگینی ک تو دیوار جاساز باشه بزارین 

ک اونم وقت داشته باشن باز میکنن

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
اصلا طلا تو خونه نگه داشتن درست نیست یا باید بندازیم سر و دستمون یا بانک  اون النگو و انگشترات ...

اخه ممکنه اونم جلوتو. بگیرن تو کوچه خلوت ازت بزنن که

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
من جای امن گذاشتم بخواد بگرده پیدا نمیکنه حتی شوهرم هم نمیدونه ولی شوهرم میگه با طلایاب راحت پیدا می ...

بذارش لای زرورق آلومینیوم و نمیدونم و باطری تمام شده رو نمیدونم بذار داخل زرورق یا روی زرورق تا طلایاب قادر به پیدا کردنش نباشه 

اصلا طلا تو خونه نگه داشتن درست نیست یا باید بندازیم سر و دستمون یا بانک  اون النگو و انگشترات ...

تو خونه اصلا انگشتر دستم نمیکنم موقع بیرون رفتن هم عجله داشتم واسه همین حلقه هم ننداختم النگوهام هم پدت زیادی دستم بودن درآورده بودم تا دلم براشون تنگ بشه بعد بپوشم که از دستم رفت

استاتر تو نت بگرد. دنبال دعای پیدا کردن مال سرقت شده ایشالا ک فرجی بشه برات 

گشتم فعلا عادتم نمیتونم بخونم همسرم هم فقط واجبات (نماز و روزه )رو انجام میده گمون نکنم بخونه