2777
2789
عنوان

دوقلو

579 بازدید | 43 پست

خانوما کسی بوده بدون وراثت دوقلو باردار شده باشه?

به خواست خودش از دکتر دارویی چیزی بخواد مثلا

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال منم هس

دوقلو دوس دارم ولی شنیدم اگه با قرص و دارو بشه ممکنه بهم چسبیده اینا بشن

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
خیلی دوس دارم بدونم منم

اره منم خیلی دوقلو دوس دارم

تخم دو زده امکان دوقلوزایی رو بیشتر میکنه خودمو بستم به تخم مرغ دو زرده😂

سلام

من از دکتر خواستم ، باهام دعوا کرد گفت خطرداره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
آره یکی ازدوستای من؛دکترش گفت بخاطراینکه ال دی مصرف میکردی😶وگرنه تااونجایی که خودش میدونه وبقیه مید ...

وای خوش بحالش من خیلی دوقلو میخوام ولی میترسم با دارو بهم چسبیده اینا بشن

سلام من از دکتر خواستم ، باهام دعوا کرد گفت خطرداره

اره منم شنیدم خطرناکه اگه با دارو باشه

منم دوست داشتم اما وقتی خدا یکی بهم داد و دیدم چقدر بچه داری سخته خدا رو صد هزار مرتبه شکر کردم که ب ...

سخت که هست ولی خیلی شیرینه مخصوصا دختر و پسر باشن

من هورمونام بهم ریخته بود .قرص ال دی مصرف میکردم یهو قطع کردم جلو گیریم نکردم .دوقلو شد .منم ارث دار ...

ینی ال دی دوقلو میکنه?