2777
2789

من میخام خودم کیک‌تولدمو درست کنم بلدین یادم بدین؟؟کیک یخچالی خوب میشه؟

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر کیک بخر 😑😑😑 بعد کیک ک درست کردی خامه بخر از شیرینی فروشی بریز روش 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

کیک شیفون دستورش را از نت بگیر درست کن بعد وسطش را نصف کن خامه فرم گرفته  و‌موز و گردو بذار و دورش را خامه کشی کن. به جای موز میتونی وسطش کمپوت اناناس هم بذاری

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
چرا پودر کیک نمیگیری 😋😋😋

میترسم خراب بشه

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
چرا پودر کیک نمیگیری 😋😋😋

نوچ؛ ما تابستونا مدرسه نمیرفتیم؛ تو راه مدرسمون یخمک نبود برا ما تو راه مدرسمون یه مغازه کوچولو بود پشمک داشت 25 تومنی میدایدیم میگفتیم پشمک میخوایم یه کاغذ از کتاب میکند قیفش میکرد یکم پشمک میریخت داخلش میداد دستمون تا برسیم خونه تموم میشد.

یادش به خیر اون روزا.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

کیک ۱۲۳۴شف طیبه رو تو نت سرچ کن.کیکش آسونه قلق خاصی نداره و ماحصل کیک زیاده...اندازه دو تا کیک ۲۵سانتی.تخم مرغ جدا کردن هم نداره...

خامه هم هم میشه از قنادی آماده بخری یا طرز درست کردن خامه هم داره شف طیبه.البته با توجه ب چربی خامه های موجود بگیر و نگیر داره .ن اینکه استادی ایشون ایراد داشته باشه ها...خامه ها الکی شدن.پس ریسک نکن و خامه قنادی حاضری بخر.

عزیزم کانال آشپزخونه کوچیک من توی آپارات و تل گرام قشنگ توضیح داده تصویری بدون عیب و نقص  من خ ...

لینکشو بفرس گلم

کیک ۱۲۳۴شف طیبه رو تو نت سرچ کن.کیکش آسونه قلق خاصی نداره و ماحصل کیک زیاده...اندازه دو تا کیک ۲۵سان ...

مرسی گلم

مواد کیک رو بریز تو دوتا قابلمه کوچیکت بعد که پخت بزار رو هم بینیم هر چی دوست داری بریز مثل میوه یا گردو یا خانه یا شکلات

روشن با گاناش تزیین کن خیلی ساده اس درست کردنش

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

پودر کیک خیلی گروه درمیان خودت تو خونه موادش. رو آماده کنی که هم آرزون تر درمیاد هم سالم تر

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن