2777
2789
عنوان

ارتودنســـــــــــی

189 بازدید | 39 پست

کیا انجام دادن؟

درد داره؟

چقدر طول کشید؟

از نتیجش راضی هستین؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 9 داشتم داشتم بسیار راضی هستم نه دردی نداشت

چندسالگی انجام دادید؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

اول دندونای خرابمو پرکرد بعد۳تا ازدندونامو هم زمان کشید بخیه کرد براکتارو چسبوند بعدهرماه میرفتم کشاشو عوض میکرد سر۲سالم بازکرد قیافم ازاین روبه اون روشده هرکی میبینه میگه دندونات چقدر قشنگن 

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
من یک سال و ۲ ماهه که انجام دادم.بالخره دردهایی هم داره.البته من تو دهنم دستگاه بود که غذا خوردن برا ...

خداروشکر که نتیجه گرفتید. دندون نامرتب اعتماد بنفس آدمو داغون میکنه. چندسالگی انجام دادی؟

از من حدود دو سال و نیم شد

درد خاصی نداره فقط هردفه که میری تا سیم ها رو بکشن عقبتر یه روز درد داری

اره خیلی راضیم

دکترم خیلی خوب بود از نظر هزینه زیاد میگرفت ولی عالی بود دختر عمه هام رفتن جای ارزونتر بعد دوباره دندون هاشون برگشت به حالت قبل

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
منم دوس دارم انجام بدم هزینش الان چقدره

بستگی داره کدوم شهر باشی وپیشه چه دکتری بری حدود چهارتومن برای هر فک

خداروشکر که نتیجه گرفتید. دندون نامرتب اعتماد بنفس آدمو داغون میکنه. چندسالگی انجام دادی؟

۱۸ سالگی انجام دادم.الان یکسال و دوماهه اردتونسی کردم هنوزم هستن.حدود چهار ماه دیگه هم کار دارن

منم دوس دارم انجام بدم هزینش الان چقدره

بستگی به دندونات و دکتری که پیشش انجام میدی داره

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
اول دندونای خرابمو پرکرد بعد۳تا ازدندونامو هم زمان کشید بخیه کرد براکتارو چسبوند بعدهرماه میرفتم کشا ...

چقدر خـــــــــوب. چندسالتون بود که ارتودنسی کردین؟