از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من یک سال و ۲ ماهه که انجام دادم.بالخره دردهایی هم داره.البته من تو دهنم دستگاه بود که غذا خوردن برا ...
خداروشکر که نتیجه گرفتید. دندون نامرتب اعتماد بنفس آدمو داغون میکنه. چندسالگی انجام دادی؟
بستگی داره کدوم شهر باشی وپیشه چه دکتری بری حدود چهارتومن برای هر فک
اول دندونای خرابمو پرکرد بعد۳تا ازدندونامو هم زمان کشید بخیه کرد براکتارو چسبوند بعدهرماه میرفتم کشا ...
چقدر خـــــــــوب. چندسالتون بود که ارتودنسی کردین؟