2777
2789
عنوان

خانومای قمی لطفا بیاین

58 بازدید | 9 پست

سلام

میخوام واسه نی نیم سیسمونی بگیرم. یه جایی میخوام که کلی فروشی باشه و قیمتاشم مناسب باشه. کیفیتم واسم خیلی مهمه ها. هیچ جا رو بلد نیستم میشه راهنماییم کنید.

دختر قشنگم! قلب مامان! خوش اومدی به زندگیمون❤❤❤ مامان فدای دست و پاهای کوچولوت بشه😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قیمت برات مهمه یه سر برو زنگارکی

وگرنه سیسمونی نی نی لای لای تو صدوق و سوگولی تو فلکه صفاییه خیلی جنسای خوب و باکیفیتی دارن

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
اگه قیمت برات مهمه یه سر برو زنگارکی وگرنه سیسمونی نی نی لای لای تو صدوق و سوگولی تو فلکه صفاییه خی ...

ممنون عزیزم. زنگارکی کجا میشه؟ جنساش خوبه؟

دختر قشنگم! قلب مامان! خوش اومدی به زندگیمون❤❤❤ مامان فدای دست و پاهای کوچولوت بشه😍😍😍
ممنون عزیزم. زنگارکی کجا میشه؟ جنساش خوبه؟

خواهش میکنم عزیزم

زنگارکی سمت نیروگاهه

از حرم که میری بعد از میدون توحید 

جنسای معمولی و خوب داره

قیمتاشم مناسبه 

چندتا سیسمونی فروشی هستن

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
خواهش میکنم عزیزم زنگارکی سمت نیروگاهه از حرم که میری بعد از میدون توحید  جنسای معمولی و خوب ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی. شما تا حالا بی بی سنتر نرفتی؟ میگن تو باجکه آره؟

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی. شما تا حالا بی بی سنتر نرفتی؟ میگن تو باجکه آره؟

نه عزیزم تا حالا نرفتم

ولی تبلیغاتشو دیدم

یه پیشنهادم بکنم بهت جسارتا

لباسهاشو از سیسمونی فروشی نخر سعی کن از لباس فروشی های معمولی بخری مناسبتره،همون‌لباس رو با همون مارک و همون مدل ممکنه سیسمونی فروشی ده پونزده تومن‌گرونتر بده که خب چون شما خریدت زیاده کلی فرقش میشه

نه عزیزم تا حالا نرفتم ولی تبلیغاتشو دیدم یه پیشنهادم بکنم بهت جسارتا لباسهاشو از سیسمونی فروشی ن ...

چشم. سپاس از راهنماییت🌷🌷🌷