2777
2789
عنوان

راهنمایی برای غذای مهمونی

160 بازدید | 13 پست

تازه عروس و داماد دعوت کردم با خانوادشونو تقریبا 16 نفر میشیم چندتا غذا و دسر خوشگل و خوشمزه و کم هزینه😅😅 معرفی کنید میخوام سفرم شکیل باشه غذارو حتما نظر بدین لطفا 

قورمه سبزی با برنج ک روش رو با مرغ ریش ریش و گردو و زعفرون و زرشک تزیین کنی با سالاد و ژله و ماست خیار و سبزی و ی سوپ 

اگه میخوای دو نوع باشه 

قورمه سبزی با برنجی ک روش رو با برنج زعفرونی تزئین کردی 

و سینه مرغ رو تیکه کن سوخاری کن با سس بذار 

ب اضافه بقیه چیزا ک گفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژله بستنی واسه دسر پیش غذا سوپی کشک و بادمجون یا آش و ....واسه غذا هم بهتر از زرشک پلو پیدا نمیشه بقیه غذاها که گرون درمیاد‌ سالاد و ماست و خیار و سبزی خوردن و دوغ و نوشابه هم سفره پر کن و جلوه دهنده هست

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

کم خرج میخوای و شکیل 

مرغ ذغالی 

داوود پاشا 

زرشک پلو بامرغ 

باقالی پلو با مرغ 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

قورمه سبزی درست کن با مرغ زعفرانی برنج هم زعفرانی میکنی حتما سالاد شیرازی با دو سه نوع ترشی بزار دسر هم چند تا ژله رنگ محتلف بزار با بستنی یا ژله بستنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قورمه سبزی با برنج ک روش رو با مرغ ریش ریش و گردو و زعفرون و زرشک تزیین کنی با سالاد و ژله و ماست خی ...

سینه مرغو با پودر سوخاری تو روغن سرخ کنم یا مزه دار کنم بذارم تو فر؟ 

سینه مرغو با پودر سوخاری تو روغن سرخ کنم یا مزه دار کنم بذارم تو فر؟ 

اول سینه مرغ رو با روغن زیتون و نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و ی کوچولو آبلیمو طعم دار کن بذار بمونه چند ساعت 

بعد بزن تو ارد سفید بزن تو تخم مرغ بزن تو ارد سوخاری بنداز تو سرخ کن 

ژله اگه آماده نخواستی میتونی نشاسته رو تو آب یا شیر حل کنی با شکر و بذاری رو گاز هم بزنی تا غلیظ بشه میتونی زعفرون و شیر و گلاب برای طعمش بزنی و لایه لایه کار کنی

سوپ جو یا ورمیشل هم بذار میگن سوپ خامه خوش طعمه من نخوردم دستورشم ندارم اونو هم میشه بپزی

غذا هم راحت ترینش جوجه کبابه که زحمت زیادی نداره ولی اگه وقتشو داری قرمه سبزی یا زرشک پلو بذار

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

از من میشنوی هیچ وقت واسه مهمونی سوخاری درست نکن چون سوخاری خوشمزگیش به داغ و تازه بودنشه اگه از قبل درست کنی دیگه ترد نمی‌مونه اگر هم بخوای همون موقع درست کنی همش باید پای گاز وایستی و بوی روغن میگیره همه جا

همون قرمه سبزی و زرشک پلو با مرغ از همه بهتره همه هم دوست دارن

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️