2777
2789
عنوان

بیبی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه 5 روز از پری گذشته بود بیبیم منفی بود کلا آدم صبوریم    

ان شاء الله که مثبته عزیزم

حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه می‌کنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام 
واقعاا عزیزممم تبریک میگم خوشبحالت برای دعاکن لطفا

چشم عزیزم صبح که داشتم میرفتم آز بدام همه اونایی که خواسته رودن دعا کنم،دعا کردم ،منم نیاز به دعای شما دارم،دلت روشن باشه از خدا بخواه،دلتون شاد بشه انشاااله از ته دلم میخوااام

چشم عزیزم صبح که داشتم میرفتم آز بدام همه اونایی که خواسته رودن دعا کنم،دعا کردم ،منم نیاز به دعای ش ...

ممنونم گلم انشالله.انشالله ک نی نیتوسالم بغل بگیری

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستین   
انشالله 

مبارک باشه خواهری خوش بحالت خدا برات حفظش کنه شماهم رفتی تولیست مامانا

حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه می‌کنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام 
مبارک باشه خواهری خوش بحالت خدا برات حفظش کنه شماهم رفتی تولیست مامانا

مامان شدن به همین راحتیا نیس گویا،تاپیک جدیدام ببین هر دم از این باغ بری میرسد...تا اینجای کار یک هفته نشده ببین من به کجا رسیدم،استرس بیبی،آزمایش،بتا،تغییرات بتا،سونو واژن،درد،حاملگی خارج رحمی هست نیست،پیدا نشدن ساک،بعدشم حتما قلب و ....یاخود خدا،..

مامان شدن به همین راحتیا نیس گویا،تاپیک جدیدام ببین هر دم از این باغ بری میرسد...تا اینجای کار یک هف ...

امیدوارم خدابهترین هارو برات رقم بزنه آبجی من خونم دیوار به دیوار مسجد برای دلت دعا میکنم خواهرم امیدوارم هرچی استرس ونحسیه ازت دور بشه عزیزم

امیدوارم خدابهترین هارو برات رقم بزنه آبجی من خونم دیوار به دیوار مسجد برای دلت دعا میکنم خواهرم امی ...

ممنونم فدای دل مهربونت،این روزا به دعاتون خیلی محتاجم،مرسی مرسی سلامت باشیییددد