داخل خوده چشمت هم زد؟؟؟؟بچم الان چشمش روخاروتد یهو داخل خوده چشمش سرخ شد.یعنی گاله؟؟داخل چشمشو وپلکش ...
خطرناکه چشمشو دست نزن بچه اس من خیلی چشمام داغون بود خود پمادا و شامپو را داخل چشمم زدم چندین بار تا ول کرد مامانم چشمشون زد البته به پلکا تونلاش مشخص میشه با شیر و جوش شیرین شستشو دادن خوب شده بود زود درمان کردن از من دوماه بعد خودم تشخیص دادم
لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
میگم جاهایی از بدنش مث پلک وچشم و...ک نمیشه پماد زد رو چطور خوب کنم؟
با شیر بشورید عین مامانم جوش شیرینم زده بودن من خود پمادا را امتحان کردم چشمای من کم بینا شده بود داغون بودم چون پلکام چروک داره وگرنه گال بچشم نمیزنه از ما چشممونم زد ملکا و پوست چشم را درگیر میکنه به پلک کروتامیتون بزنید سه روز پشت هم تمام بدن رها میکنه
لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
روی پوست بدن تمیز شده.ولی گاااهی یه لکه های قرمز ب وجود میاد.خیییلی ناراحتم فوبیا گرفتم زندگی ندارم همش میشینم وفکر میکنم ک هنوز تو پوست بچم هستن.خدایا این گال چیه ک درمان قطعیش نیست.😔نمیدونم چطور بفهمم بچم پاک شده.دکترش میگه آزمایشی وجود نداره ک بتونی بفهمی