2777
2789
داخل خوده چشمت هم زد؟؟؟؟بچم الان چشمش روخاروتد یهو داخل خوده چشمش سرخ شد.یعنی گاله؟؟داخل چشمشو وپلکش ...

خطرناکه چشمشو دست نزن بچه اس من خیلی چشمام داغون بود خود پمادا و شامپو را داخل چشمم زدم چندین بار تا ول کرد مامانم چشمشون زد البته به پلکا تونلاش مشخص میشه با شیر و جوش شیرین شستشو دادن خوب شده بود زود درمان کردن از من دوماه بعد خودم تشخیص دادم 

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
اسپری ضدگال زدین؟؟هست؟

بله داروخانه دارن برای بچه ها اسپری ضدگزش هم هست هرحا پیکنیک میرید بزنید به لباساش تا حشرات را فراری بده ازش

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم جاهایی از بدنش مث پلک وچشم و...ک نمیشه پماد زد رو چطور خوب کنم؟

با شیر بشورید عین مامانم جوش شیرینم زده بودن من خود پمادا را امتحان کردم چشمای من کم بینا شده بود داغون بودم چون پلکام چروک داره وگرنه گال بچشم نمیزنه از ما چشممونم زد ملکا و پوست چشم را درگیر میکنه به پلک کروتامیتون بزنید سه روز پشت هم تمام بدن رها میکنه 

روی پوست بدن تمیز شده.ولی گاااهی یه لکه های قرمز ب وجود میاد.خیییلی ناراحتم فوبیا گرفتم زندگی ندارم همش میشینم وفکر میکنم ک هنوز تو پوست بچم هستن.خدایا این گال چیه ک درمان قطعیش نیست.😔نمیدونم چطور بفهمم بچم پاک شده.دکترش میگه آزمایشی وجود نداره ک بتونی بفهمی

شما هنوز میری دکتر؟؟چرا تاحالا خوب نشدین؟

تشخیص اشتباه دادن خیلی رفتم بعد خودم سرچ زدم و تشخیصمم درست بود گال حالش اینجوریه اگه سریع درمان نشه امپول کرتون بزنن پخش میشه تو بدن عنیق تونل بزنه بخارونی پوست سفت بشه دیگه پرمترین جواب نمیده باین راحتی

روی پوست بدن تمیز شده.ولی گاااهی یه لکه های قرمز ب وجود میاد.خیییلی ناراحتم فوبیا گرفتم زندگی ندارم ...

ناراحت نباشید خوب میشه چون تشخیص درست داده شده عین مامانم خوب میشه زود از من تشخیص پزشکا ونتخصصا چندین بار اشتباه بود پخشش کردن تو بدنم

عزیزم مامانت الان مطمینه ک کامل بدنش پاک شده؟چطور فهمیده؟

همکن ماه اول خوب خوب شدن چون دیگه خارش و تونل پوستی ندارن تشخیصش اینه هر موقع عادی بشن

من میخام اینو بفهمم ک چطور دیگه بدنش پاک پاک میشه اخع ازمایشی وجود نداره ک بفهمن.اخه گاهی بدنش یه جا ...

بازم بعد یکهفته کروتانیتون را تکرار کنید وقتی نخاره دونه نزنه یعنی خوب شده

یعنی چیزی رو پوستشون دیده نشه یعنی خوبن؟

بله نخارد مهمترین علامت خوب شونه کلا هر ده روز پماد پرمترین ۵ درصد قابل استفادس میشه در صورت بثورات جلدی مجدد استفاده بشه