2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟

39 بازدید | 6 پست

سلام گاهی زیر دلم توی زمان تخمکگذاریم تیر میکشه مخصوصا تخمدان چپم یه جوری که وقتی میخوام پاشم حس میکنم یه گلوله زیر دلم قسمت چپ هست حتی وقتی نفس هم میکشم درد میکنه ترشح هم دارم اما مثه همیشه بدون بو و شفاف آیا اینا طبیعی هستن؟و کسی اینحوری میشه؟مربوط به تخمکگذاریه یا نکنه کیست باشه؟توی آخرین سونوم که پارسال بوده نوشته بود اکونومتر تخمدان ها طبیعی است و ضایعه ای دیده نمیشه اندازه هم نرماله ولی سه تا میوم (پولبپ در رحم البته نه تخمدان)کوچیک دارم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
مربوط به دوره تخمک گذاری هست منم همین دردو داشتم دکتر گفت طبیعی هس

وای مرسی تا حدودی خیالم راحت شد ضمنا منو شما خیلی برا هم پست میذاریم دقت کردی؟😂😘

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مرسی تا حدودی خیالم راحت شد ضمنا منو شما خیلی برا هم پست میذاریم دقت کردی؟😂😘

فدات،برا اون ضایعه هم بعید میدونم مشکل خاصی باشه،اما تو برنامت دکتر بذار یه جک کن.

عاشقت شدم هرجا بری باهت میام 😂😂😂

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

فدات،برا اون ضایعه هم بعید میدونم مشکل خاصی باشه،اما تو برنامت دکتر بذار یه جک کن.  عاشقت شدم ...

دل به دل راه داره😍😍😘😘😘 چشم گلم دکترم میرم اما این ماه چون خیلی پیاده روی کردم و سه کیلو وزن کم کردم میگم شاید دلیلشم میتونه این باشه نه؟

دل به دل راه داره😍😍😘😘😘 چشم گلم دکترم میرم اما این ماه چون خیلی پیاده روی کردم و سه کیلو وزن کم ...

سه کیلووو کم کردی؟ 

اقا دیگه کم نکن من گناه دارم اعتماد به نفسم میره زیر صفر😂

.

.

..

ایول اراده افرین 

اینو نمدونم برا ورزش و اغری ممکمنه باشه یانه

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

سه کیلووو کم کردی؟  اقا دیگه کم نکن من گناه دارم اعتماد به نفسم میره زیر صفر 😂 . . .. ای ...

بخاطر گل روت الان مبرم یخچال رو با سیم پیچیش میخورم😂😂😂 ایتقد گشنم هست که بتونم

بخدا همش گوشه دلم خالیه و دلم ضعف میره لامصب رژیم هایی که آدم توش همش سیره لاغرم نمیکنه باید ضعف کنم تا لاغر بشم