2777
2789
عنوان

دوره ی بی خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 164 پست
بدون کنکور هم میشه این رشته رو خوند کی به شما همچین حرفی زده؟؟؟

اتفاقا لیسانسش رو از یه دانشگاه دولتی خوب گرفت ارشدشم یکی از دانشگاهای قزوین. حتی با یه نفرم تا حالا وارد رابطه نشده. خیلی هم خوش اخلاق و خانوم و مهربونه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود من قبل از ازدواج ده تا دوست پسر داشتم و پنجاه تا خاستگار. ولی برام عجیبه. فک کنم واقعا طلسم شده

چ ربطی داره آخه

کاربرآقا،،، اما خداشاهده بعضی از تاپیکها و دغدغه های بعضی هارو میبینم هرشب ی اورژانسی میخورم بجون خودم،، 
خود من قبل از ازدواج ده تا دوست پسر داشتم و پنجاه تا خاستگار. ولی برام عجیبه. فک کنم واقعا طلسم شده

کلمه کشف مطلب از تو گوگل سرچ کن بعد سایت مباهله را به دوستتون معرفی کنید اگه سحر شده باشه کمکش میکنن

حواستون باشه سر این قضیه نرید تو چاهی که ازش راه بیرون اومدن نیست

به خدا توکل کنند هر روز چهارقل و ایت الکرسی بخونن

مطمئنا اون کاری که باید بکنن رو نکردن 

یک مقدار خوش مشرب تر باشن نه رها منظورم ان نیست

یعنی طوری نباشه که انقدر جذبه داشته باشن که بقیه بترسن از حرف زدن باهاشون