2777
2789
عنوان

ناخنام چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 45 پست
من میزارم ب جات لاکامم رفته🙈

چه خوش رنگه کالباسی

عاشششقشم

کاشت که نیست درسته؟

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهل همه رنگی هستم مخصوصا جیغ

مال منم جیییغ بود

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
اره کالباسیه منم عاشق همین رنگم اکثرا همین کالباسی میزنم ن کاشت نیس😁

ولی خیلی نازه

من میخوام دستگاه مانیکور پدیکور برقی بگیرم خودم کارامو انجام بدم

تو دیجی نزدیک پونصد بود

دارم فعلن پول جم میکنم

هه

خوشگلن

چقد گرفت ازت ناخن کارت

خوشگلن چقد گرفت ازت ناخن کارت

چون اولین بار بود پیشش میرفتم ۹۰ گرفت

که مشتریش بشم

انصافا هم از کارش راضیم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
چرا از خواسته های دلت بخاطر بقیه میگذری اهمیت نده اصلا اما غسل نداره واقعا 

خانواده م مذهبین خیلی مخصوصاداداشم تعصبیه خیلی که بابام بهش میگه خشک مذهب 

بعدفکرمیکنن چون خانواده شوهرم زیادمذهبی نیستن انهاروی من تاثیرگذاشتن 

ولی خیلی خوشم امده واقعاکارناخن هاش عالی بود

قشنگه ناخونات

مرسی عزیزم

متاهلی و باز داداشت گیر میده؟!!!

اره مثلامیگه مانتواستین کوتاه نپوش

وقتی مجردبودم ان خواهرم وخودش باهم عقدکردن 

به خواهرم گیرمیدادچرامانتورنگ روشن میپوشی مثلاتابستون رانگ گلبهی میپوشیدزیرچادرتاخواهرم باهاش دعواکردکه بتوچه چرازن خودت میموشه هیچی نگفت

منم بایدباهاهاش دعواکنم تابیخیالم بشه الان عیدگیرداده چرادستات بیرونه حالایکم زمچ بالاتره زن خودشانمیبینه نمیدونم