2777
2789
عنوان

به نظرتون چطوری جوابشو بدم که دیگه دخالت نکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 38 پست

وای چقدر حرص درآر وعه

وقتی کار داری ودستت به بچت بنده درو باز نکن کارتو بکن وبعد در رو باز کن وبگو دستم بند بود ببخشید 

یه چند بارم باز نکن بگو بچه خواب بود منم خوابیدم وخودتو بزن به اون راه خودش کم کم نمیاد 

همدردیم البته منم این مشکلات رو داشتم ودارم ولی با این روش خیلی بهترشده تلفنم همیشه درمیارم که زنگیدن بگم خواب بودیم وبرنداشتیم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟😑😐پس اون کار دوستمونو انجام بده قفل کن..حقشه 

اره بخدا فقط بعضی وقتایی که شوعرم خونس میاد تو در میزنه اونم بعضی وقتا.وگرنه وقتی تنهام یهو میاد تو منم قفل میکنم البته😀

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
اره بخدا فقط بعضی وقتایی که شوعرم خونس میاد تو در میزنه اونم بعضی وقتا.وگرنه وقتی تنهام یهو میاد تو ...

خخخخخخ کار خوبی میکنی

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

اگه بی زبونی همون کاری که گفتمو بکن اگه زبون داری بگو مامانجون بذارین خودم با تجربه بشم بلخره هرکی اول زندگیش وبچه داریش تجربه نداره صبرکنین خودم یاد بگیرم😡

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

ببین عزیزم از اول حریمها رو باید مشخص میکردید برای چی میاد تو خونت؟ برای اینکه از اول درو به روش باز گذاشتی حالا هم برای بچت حریم مشخص کن. شما مادر بچه هستید تربیت بچه و بقیه موارد بعهده شماست اگه نفهنید رک بهش بگو مادرش شمایید و خودتون تصمیم میگیرید

عزيزم به بهونه اينكه ضعف داري بگير كنار بچه بخواب، اگر اومد توي خونه ات جوري وانمود كن كه ترسيدي و بگو واي چي شده من خواب بودم ترسيدم و اينا. بعدشم اگه خواست كلاه سرش كنه زود بردار بگو واي نه مامان دكترش گفته اصلا كلاه سرش نكن توي گرما سرش ميپزه، مياد دست بچه رو ميگيره بگو واي مامان جون ولش كن توروخدا دست جوجه كنده شد  دستت درد نكنه من  قلق بچه دستمه خودم حواسم هست  يواش يواش عادتش بده كه كار خودتو بكني و متوجه ميشه خوشت نمياد از دخالت

ببین عزیزم از اول حریمها رو باید مشخص میکردید برای چی میاد تو خونت؟ برای اینکه از اول درو به روش باز ...

نه عزیزم ما همیشه درو از تو قفل میکردیم و اجازه نمیدادیم بدون در زدن بیان تو این چندوقته زیاد گرفتار شدیم نشده 

راستش نمیتونم اونقدر رک بگم میخوام هم مودبانه باشه هم حالیش شه

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
عزيزم به بهونه اينكه ضعف داري بگير كنار بچه بخواب، اگر اومد توي خونه ات جوري وانمود كن كه ترسيدي و ب ...

مرسی نظرت خیلی خوبه باید امتحانش کنم