2777
2789
عنوان

خانمای مدیرومدبر😌😊

138 بازدید | 15 پست

برای صرفه جویی درامورزندگی باتوجه به این گرونی چطوری صرفه جویی میکنیدیادم بدین

۲که ازهزینه لباس وادکلنتون هم میزنیداخه اینهابرای زندگی زناشویی واجبن انگارشوهرادم سردمیشه اگه شلخته باشیم توروحیه خودمون هم تاثیرداره

برای خریدخونه بایدصرفه جویی کنیم مسافرت اصلن نمیریم ماشین نداریم اجاره خونه هم نداریم خونه پدرشوهرمم .مرغ وگوشت وبرنج هم تاحدودی تامین حقوق شوهرم دومیلیون ودویست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میگم اگه بخوای میشه ادکلنای ارزون قشنگم هستن که بوی عالی دارن و همچنین لباسای نخی و نازساده که هیچوقت از مد نمیفتن

من خودم شدیدا صرفه جو و اهل پس اندازم درست برعکس همسر

عزیزم میشه بمنم یادبدی چندنکته رو😊😙😙

ببین با اینکه من خودم کار میکنم اصلا پول انچنانی برا لباس اینا نمیدم بخدا همه فامیل هم فک میکنن من لباسام مارکه چون همیشه ساده و نخی میپوشم اصلا گلدار و مجلسی اینا با اون قیمتای هنگفت هیچوقت نمیخرم اکثر مانتوهامو از حراجی ها تو اخر فصل میگیرم حتی شده سه چهار تا میخرم یا میدم خیاط 

شمام موافقی بامن که اینهاخیلی ضرورهستن

اره 

من ی مدت کوتاهی نخریدم اصلا حس خوبی نداشتم تو خونه

ادکلن خیلی خیلی گرون شده 

من ی جا پیدا کردم قیمت عطرهاش خیلی خوب و مناسبه جدیدا عطرمیگیرم

دوسه ماه پیش اخرین ادکلنمک گرفتم از مغازه دخترعموم ولی دیگه فکرنکنم بتونم بگیرم

عزیزم میشه بمنم یادبدی چندنکته رو😊😙😙

اول اینکه هر چی میخوای بخری ۳۰ثانیه فکر کن ببین خریدش ضروریه یهنه ،سعی کن تو حراجی خرید کنی و به اندازه حتی اگر ارزون بود ولی بهش نیاز نداشتی نخر هرگز،میوه به اندازه بخر من خودم مثلا دو نوع میوه میخرم تموم شد سری بعد دو نوع دیگه در حالی که قبلا ۴یا ۵نوع میوه رو با هم میخریدم 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
ببین با اینکه من خودم کار میکنم اصلا پول انچنانی برا لباس اینا نمیدم بخدا همه فامیل هم فک میکنن من ل ...

چقدرخوب

منم چندبار اخرفصلها رفتم بهترین مانتو فروشی ها با بهترین قیمت خریدکردم چون آف خورده بود

من بعضی وقتا که ی چیزخوب با قیمت مناسب میگیرم به کسی نشون نمیدم میزارم عید و تابستون که رفتم شهرستان ...

آره دقیقا من الان تو کمدم یه عالمه مانتو دارم که هیشکی ندیده نگه داشتم تو مناسبتا بپوشم درضمن گفتم اولش من همسرم دقیقا برعکس منه میریم بیرون هی میگه اون مانتو ببین چه خوشگله بخر بابا مگه چقد قراره عمر کنیم