2777
2789

به نام خدا

1️⃣شنبه -٢٤فروردين٩٨

دوستاي خوبم سلااااام

❓يه بار راجع به اينكه فكر ميكنيد چرا به هدفامون نرسيديم صحبت كرديم

علتايي كه بچه ها گفتن اينا بود :

🔹تنبلي

🔹بي انگيزگي

🔹عدم اعتماد به نفس و ...،

❓من ميخوام بهتون بگم همه اينا درسته اما اگه تنبل هستيم اونو چجوري درست كنيم ؟

❓انگيزه نداشتنمون رو چجوري درست كنيم ؟

❓عدم اعتماد به نفسمون رو چجوري درست كنيم؟

🔆من فقط يه كار ميگم همين يه كارو بكنيد ببينيد ان شالله استمرارش چقد موثره تو زندگياتون

اصلا هم كار سختي نيست❗️

فقط و فقط تحت هرشرايطي روزانه نويسي و نتيجه نويسي رو ترك نكنيم بچه ها📝📝

(چه در سفر ،چه در امتحانات ،چه در ناراحتي هاي جسمي و روحي و چه در خوشي ها و جشن ها و مهموني رفتن ها)

🎀خود اين محاسبه هاي هر شب و هر شب بهمون انگيزه ميده و تنبلي ها و بي انگيزگي هامون از بين ميره ٠

🎀خود اين نوشتن ها و فكر كردن ها باعث برنامه ريزي روزانه براي پيدا كردن راه هاي افزايش اعتماد به نفس ميشه،

🎀خود اين نوشتن ها منجر به عمل ميشه و وقتي ما به اهدافمون نزديك بشيم و به برنامه هامون عمل كنيم  اعتماد به نفسمون زياد ميشه

و با خودمون ميگيم كه من تونستم 💪💪

و همه اون مخدوش كننده هارو ميشه با كم كم نوشتن حل كرد

📝فقط بنويسيم و عجول نباشيم

بنويسيم و صبر كنيم (مثل ورزشكاري نباشيم كه هرروز ورزش ميكنه و بعد ميره رو ترازو ،،،

بايد هرروز ورزش كرد و تيك زد ولي

بايد اخر ماه و اخر سال بريم رو ترازو نه هرروز،يعني منتظر نتيجه زودهنگام نباشيم)

🌷امام كاظم (ع):از ما نيست كسي كه هرروز اعمال خود را محاسبه نكند....

🌷اگه نوشتن كم اهميت بود خداوند نميفرمودن ((ن و القلم و مايسطرون))

:...سوگند به قلم و انچه مينويسد.

🌷بيايد از امروز همه كارمون رو با نيت الهي و با 🔆بسم الله الرحمن الرحيم🔆 شروع كنيم حتي اب خوردن و راه رفتن و خوابيدن و لباس پوشيدنمون رو

🌷پیامبر اکرم(صلی الله و علیه وآله) : «کل امر ذی بال لم یذکر فیه اسم الله فهو ابتر؛ هر کار مهمی که بدون نام خدا آغاز گردد، بی فرجام است.» (بحارالانوار، ج 16، باب 58)

💌امروز حتما يه پيام عاشقانه به عزيزانمون بديم(همسر يا پدرومادر) و بهشون بگيم چقدر از داشتنشون خوشحاليم و بهشون افتخار ميكنيم.

💡استارت كاراي ماه مبارك رو شروع كنيم(روش هاي راحت اماده كردن غذا و راحت بيدار شدن در سحرها)

كه تو ماه مبارك بدون خستگي بتونيم به بهترين نحو روزه داري كنيم.

امروز حبوبات رو برا ماه مبارك بذاريم  خيس بخورن كه فردا بذاريم بپزيم تو فريزر و فريز كنيم🌽🥕🥒.

امروز كشو و كمدهاي لباس هاي همسر 👕👔ويا خودمون 👗👚رو بيرون بريزيم و جوري لباسارو تا كنيد كه دسترسي بهش اسون باشه(فقط همين يه كار دركنار كاراي كلي منزل تا با هرروز يك جارو برق انداختن و عالي تميز كردن بعد از چند روز خونه گلستون بشه نهايت ده دقيقه روزانه وقت ميگيره  .)

⏱اگه كنكوري هستي امروز فقط يه ربع بيشتر از ديروز بخون!

اگه كنكوري نيستي امروز راجع به تغذيه صحيح تحقيق كن!

زكات علم انتشارشه حتما از كارايي كه كرديد برامون عكس بفرستيد كه بقيه هم از علم و عمل شما مستفيض بشن 😇

ياحق

التماس دعا

هركي خواست ايدي بده عضو گروهش كنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.