2777
2789
عنوان

نوزاد و بیرون رفتن ایا میشه؟لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3951 بازدید | 21 پست
وا من با نوزاد 7روزه ام سیزده بدر رفتم کلا همه جا میرم

اخییی عزییزم بسلامتی زایمان کردی مبارک باشه همیشه شاد و سلامت باشید

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییی عزییزم بسلامتی زایمان کردی مبارک باشه همیشه شاد و سلامت باشید

آره،ممنون عزیزم به سلامتی فارغ بشی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

عزیزم منم نوزادم سه ماهه شد هیچ جا نرفتم فقط خونه مادرشوهرم و مادرم جایی و خرید میخواستم برم میذاشتمش پیش مامانم بعد همه بهم میگفتن ببرش بیرون چرا سخت میگیری چرا فلان و .....

تا اینکه دوبار بچه رو بردم بیرون واسه خریدهای عید دوروز پشت هم بود روز دوم بچم تب کرد شدید اصلا پایین نمیومد تا بیمارستان بستری شد و گفتن عفونت شدید داره بحدی که پرده های مغزش ملتهب شده ده روز بیمارستان بود و قویترین انتی بیوتیکها رو گرفت جفتمون خیلی اذیت شدیم تا میتونی و واجب نیست سعی کن بچه رو جایی نبری تا کمی بزرگتر بشه

محتاجم به دعا
عزیزم منم نوزادم سه ماهه شد هیچ جا نرفتم فقط خونه مادرشوهرم و مادرم جایی و خرید میخواستم برم میذاشتم ...

وای چه وحشتناک😦😦اره خودمم دوست ندارم تا قبل 40روزگیش جایی ببرم 😔😔

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪