2777
2789

سلام بچه ها خرداد هم تولد شوهرمه هم تولد خودم هم سالگرد ازدواجمون دوست دارم یک جشنی بگیریم که همه انگشت به دهن بمونن و برای شوهرم بهترین شب زندگیش باشه راهنمایم کنید از الان به فکرم برای دوماه دیگه ۲خرداد تولد شوهرمه۱۵خرداد تولد خودم۲۳خرداد سالگرد ازدواجمون راهنمایی کنید که بهترشب درست کنم برای شوهرم و بقیه افراد مخصوصا خانواده شوهرم از من بدشون میاد میخوام اونا بمیرن از حسودی که همچنین کارهای کردم راهنمایی کنید و کادو چی بگیرم براش

مطمئن باش حسودازهرت میکنن.....بفکرجشن مختصرباش که دوستاباشن نه دشمنات

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای این حسادت بازیا بشین زندگیتو بکن و با خانواده شوهرت دوست باش مطمعن باش اونام با تو‌دوست میشن بجای اینکه باهم خوب باشین از الان حرص میخوری که چکار کنی چه جشنی بگیری که چشم مثلا حسودات دربیاد کاش بجای اینهمه دشمنی باهم دوست میشدیم محبت میکردیم باور کنید مهرمحبت جواب میده قانون طبیعت همینه

میخای اونا رو دعوت کنی؟ بنظر من اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری غذا و دسر و دکور و تم تولدت رو حسابی بهش برس اگه نه در حد معمولی هست وضع مالیتون تمام خرجای اضافه نکن در عوض کادوی عالی بگیر .. کادوت خیلی مهمه 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

من برای اولین تولد همسرم کلی تدارک دیدم ، کیک آنچنانی ، چند جور غذا ، خونه رو پز از بادکنک و کاغد رنگی کردم ، همه اینها رو یواشکی انجام دادم و خانواده هامونو دعوت کردم 

جالبه همسرم تا اونموقع اصلا اصلا تولد براش نگرفته بودن چون خانوادش رسم نداشتن ، فکر کردم خیلی خیلی ذوق میکنه

ولی چیکار کنه خوبه !!!

در رو که باز کرد و تزیین ها رو دید و کیکی که عکسش روش بود و ... ، فقط و فقط خیلی شیک گفت دستت درد نکنه عشقم انگار هر سال واسش جشن میگرفتن و براش عادی بود و رفت سراغ مهمونا

داشتم از عصبانیت منفجر میشدم ، از اون به بعد پشت دستم رو داغ کردم که دیگه از این کارها نکنم و سنگین رنگین بشینم سر جام

ذوق تو رو دیدم واسه جشن گرفتنت یاد خودم افتادم

انشالله برای شما بهترین بشه دوستممممممممممم و کلی بهت خوش بگذره

نه از نظر مالی مشکلی ندارم 

خداروشکر .. پس ی جشن عالی بگیر غذاهای عالی انواع دسر و میوه کیک سه طبقه کادو گرون قیمت ک همه انگشت ب دهن بمونن.. من شهر کوچیکم و وضع مالی متوسط نمیدونم دنیای پولدارا چجوریه ک بخام بگم دقیق چی بگیری و کجا جشن بگیری خودت ک خانواده اونا رو دیدی هرکاری اونا براتولداشون میکنن تو بهترشو انجام بده

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
من برای اولین تولد همسرم کلی تدارک دیدم ، کیک آنچنانی ، چند جور غذا ، خونه رو پز از بادکنک و کاغد رن ...

منم سال اول براش کیک گرفتم کادو هم ادکلن گرفته بودم ی نامه عاشقانه هم نوشتم با خط خوش پایینشم با لب رژ زدم روس کردم .. کادو رو گرفت ذوقم کرد ولی نامه رو اصصصصصلا باز نکرد نگاشم نکرد منم اتیشش زدم و دیگه ن برای هیچ منلسبتی هیچی نگرفتم براش از بس بهم برخورد

من برای اولین تولد همسرم کلی تدارک دیدم ، کیک آنچنانی ، چند جور غذا ، خونه رو پز از بادکنک و کاغد رن ...

اخه همسرم واسیه من پارسال تو تالار تولد گرفت بهم گفت جشن یکی از دوستاشه خیلی باکلاسن برو ارایشگاه لباس قشنگ بپوش بعد رفتم دیدم سوپرایزم کرده اصلا نفهمیدم چون چندروز جلوتر جشن گرفت برام برای همون میخوام خیلی خوب باشه