2777
2789

این یوتیوب هیچی رو واسه من دان نمیکنه مینویسه بارگیری نمیشه خواهش میکنم کامل بهم بگین چطوریه مرسی

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود یوتیوب که نمیزاره دانلود کنی تو فایر فاکس افزونه های دانلود از یوتیوب رو نصب کن و استفاده کن .

از اول بگو کدومو بزنم

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
خوب عزیز من یوتبوب اصلا گزینه بارگیری نداره بخاط رعایت حق کپی رایت باید یا اینترنت دانلود منیجر نصب ...

چقدر سخت نفهمیدم چی شد😞

لایک کنین مشکل منم هست

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

تو بروزر گوشی وقتی تو صفحه اون ویدئو مورد نظرت هستی قبل از حرف y دوتا کلمه اس بزن 

اینجوری 

https://www.ssyoutube.com  

بعد اینتر کن تورو میبره تو یه سایت کمی صبر کن تا بافرینگ کامل بشه بعد بهت فایل دانلود اون کلیپ رو میده

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
این شکلی رو   download video in browser   کلیک کن این میاد

نتونستم عزیزم

ببین اینو میتونی کلیپش رو دانلود کنی برام 

اهنگ نگاه بکن تو چشمام بخاطر تو خیسن