2777
2789
عنوان

گل و گیاه بازا بیایدازانرژی مثبت گلاتون بگید!+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 41 پست

اون لکه ی قهوه ای؟؟نمیدونم چیه 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم این چیه...بعضیا میگن بگونیا بعضیا میگن مرجان

عزیزم مادرشوهرم اینوداره رشدکنه خیلی قشنگ میشه وشکوفه هایه صورای میده  یه نوع بگونیاهستش مرجان به نوعی کاکتوسایه تیع دار که همش شکوفه هایه گیلاسیه باگل های قرمز کوچیک میده میگن

عزیزم مادرشوهرم اینوداره رشدکنه خیلی قشنگ میشه وشکوفه هایه صورای میده  یه نوع بگونیاهستش مرجان ...

مادربزرگ شوهرم داده توحیاط داشت توشمال خوشم اومدگفت ببراسمشونمیدونست

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بچهانخل ماداگاسکارم ازینازده

خوشگله

بچهانخل ماداگاسکارم ازینازده

😢نخل من ازبس زیادآب داده بودم ریشش پوسید وبرگاش ریخت.عزیزم ریختن برگابخصوص دراواخرزمستون تاپاییز طبیعیه اون سفیدک هم چیز مهمی نیست چون دوام گیاه قویه فقط نورغیرمستقیم زیاد وخیلی خیلی کم آبیاریش کن

😢نخل من ازبس زیادآب داده بودم ریشش پوسید وبرگاش ریخت.عزیزم ریختن برگابخصوص دراواخرزمستون تاپاییز طب ...

این سفیدک بن سایمم زد خراب شد یکی اینجاگف اسمش شپشک اردیه .میترسم اینم خراب بشه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
اون لکه ی قهوه ای؟؟نمیدونم چیه 

اون لکه ب قهوه ای نمیدونم چیه این و بدون برگایی که میریزن جاشون برگ درنمیاد از قد رشد میکنن بعدم فکر کنم نسبت به پنجره فاصله داره بزارش کنار پنجره که بیشتر نور داشته باشه تو تابستون ماهی یکبار کود ورمی کمپوست بده در حدی که یک لایه یک سانتی رو خاک رو بگیره هر دو سه هفته یکبار هم کود سه بیست بده و حتما آب اسپره کن روش 

اگر تا حالا دو سه بارقارچ کش زدی و لک نرفته دیگه کاریش نداشته باش

آب دادنش رو هم مرتب کن مثلا اگر تو این هوا هفته ای دوبار آب میدی همیشه همونطور اب بده و حتما آب کنار بزار ازقبل که کلرش بره و همدما محیط گلدونت باشه

مال منم اولش همینطوری سد ولی الان خیلی بهتره و البته که اوخر زمستون برگ ریزون زیادی داشت و طبیعی این مسئله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اون لکه ب قهوه ای نمیدونم چیه این و بدون برگایی که میریزن جاشون برگ درنمیاد از قد رشد میکنن بعدم فکر ...

ممنون عزیزم خیلی مفیدبود

ممنون عزیزم خیلی مفیدبود

🌷سبز بمونه گلاتون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم