2777
2789

نمیدونم چند ردزه میخوای بانک رفاه کهنز شهریار وام میده تا سقف پنج ملیون بدون سود همینجا هم معرفی کردم خیلیها رفتن گرفتن

زندگی ورزشکاری       کنکوری.          قالیبافی.  سرم شلوغه ولی تو نی نی سایتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید دوماه اونجاحساب داشته باشی 140گرم طلاداشته باشی توعرض 10روزمیریزن حسابت

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
نمیدونم چند ردزه میخوای بانک رفاه کهنز شهریار وام میده تا سقف پنج ملیون بدون سود همینجا هم معرفی کرد ...

عزیزم همه ی رفاه هامیدن یانه مدارک چی میخواد بازپرداختش چطوریه؟

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
عزیزم باید دوماه اونجاحساب داشته باشی 140گرم طلاداشته باشی توعرض 10روزمیریزن حسابت

وای حساب ندارم. می خواستم زود بگیرم حیف شد. باید تو بانک کارگشایی حساب داشت یا ملی هم میشه؟

وای حساب ندارم. می خواستم زود بگیرم حیف شد. باید تو بانک کارگشایی حساب داشت یا ملی هم میشه؟

بلنک کارگشایی اگه یکی ازفامیلاتون داره چه اشکال داره اگه بهش اعتماددارین بگین به اسم ایشون بردارین

عزیزم همه ی رفاه هامیدن یانه مدارک چی میخواد بازپرداختش چطوریه؟

عزیزم این صندوق قرض الحسنه مدیرشم اقای سماعی یه نرد بسیار خیر هست حتی خودش ضامن میشه. مدارکم دقیق نمیدونم حضوری بری میفهمی چیه؟؟؟

عزیزم این صندوق قرض الحسنه مدیرشم اقای سماعی یه نرد بسیار خیر هست حتی خودش ضامن میشه. مدارکم دقیق نم ...

آهان مرسی 

عزیزم این صندوق قرض الحسنه مدیرشم اقای سماعی یه نرد بسیار خیر هست حتی خودش ضامن میشه. مدارکم دقیق نم ...

اصلا هم طلا نمیخواد برو باهاشون صحبت کن 

اصلا هم طلا نمیخواد برو باهاشون صحبت کن 

توتبریزهستش؟