بعضیا بیرون دستشویی میذارن من بدم میاد با دسته خیس بیام بیرون از دستشویی دستگیره وموزاییکا خیس میشه تا برسیم به حوله
از یه طرفم تو دستشویی بودنشون به نظرتون غیر بهداشتی نیست؟
واقعا موندم چیکار کنم.
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من.داخل گذاشتم درسته میگن محل مناسبی نیست ولی از خیس خیسی بودن بدم میاد می تونید از جا دستمالی هایی ...
دقیقا منم همینطورم. حوله رو زودبه زود عوض میکنم ومرتب میشورم. دستمال رولی رو توجاش گذاشتم ولی خب هیچ محافظی نداره که
من همیشه با خودم دستمال میبرم داخل . دستمال و حوله تو دستشویی نمیزاریم خوشم نمیاد.
اگه مهمون داشته باشی چی؟ شاید ندونن باید دستمال ببرن بادسته خیس بیان بیرون؟ همسرتونم رعایت میکنه؟
من داخل سرويس حوله و دستمال ميزارم دوست ندارم بيرون از دستشويي حوله اويزون كنم
منم همینطور. به نظرتون غیر بهداشتی نیست؟