2777
2789
عنوان

حوله ودستمال سرویس بهداشتی😮

830 بازدید | 28 پست

کجا گذاشتینشون؟

بعضیا بیرون دستشویی میذارن من بدم میاد با دسته خیس بیام بیرون از دستشویی دستگیره وموزاییکا خیس میشه تا برسیم به حوله

از یه طرفم تو دستشویی بودنشون به نظرتون غیر بهداشتی نیست؟

واقعا موندم چیکار کنم. 

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من.داخل گذاشتم درسته میگن محل مناسبی نیست ولی از خیس خیسی بودن بدم میاد می تونید از جا دستمالی هایی که رول دستمال کامل میره داخلشون استفاده کنید

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
الان دستمالای اومده که روکش پلاستیکی داره بهداشتی تره

جدی؟ چقدر عالی

من ندیدم. یعنیی یدونه دستمال جدامیکنیم وروکششو ازش میکنیم واستفاده میکنیم؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

http://www.salamatnews.com/news/241197/نگهداری-از-حوله-و-مسواک-در-داخل-دستشویی-و-حمام-ممنوع

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من.داخل گذاشتم درسته میگن محل مناسبی نیست ولی از خیس خیسی بودن بدم میاد می تونید از جا دستمالی هایی ...

دقیقا منم همینطورم. حوله رو زودبه زود عوض میکنم ومرتب میشورم. دستمال رولی رو توجاش گذاشتم ولی خب هیچ محافظی نداره که

من همیشه با خودم دستمال میبرم داخل . دستمال و حوله تو دستشویی نمیزاریم خوشم نمیاد.

اگه مهمون داشته باشی چی؟ شاید ندونن باید دستمال ببرن بادسته خیس بیان بیرون؟ همسرتونم رعایت میکنه؟ 

من داخل سرويس حوله و دستمال ميزارم دوست ندارم بيرون از دستشويي حوله اويزون كنم

منم همینطور. به نظرتون غیر بهداشتی نیست؟ 

منم همینطور. به نظرتون غیر بهداشتی نیست؟ 

از نظر من كه غير بهداشتي نيستش خب يك روز درميون حوله رو عوض ميكنم فعلا سي و هفت ساله به اين روش زندگي كردم هنوزم زنده ام مشكلي هم ندارم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اگه مهمون داشته باشی چی؟ شاید ندونن باید دستمال ببرن بادسته خیس بیان بیرون؟ همسرتونم رعایت میکنه؟&nb ...

مهمون نداریم ما اخه زیاد ولی اگه باشه با دست خیس میان دیگه چاره ی دیگه ای ندارن😁

همسر ندارم ولی پدر و مادرم رعایت میکنن . 

{ جانی دپ سابق }

من دستمال توالتم و حولم بیرون دسشویی هس هر وخت میخام برم تو دسشویی دستمال توالت برمیدارم میزارم تو یقم 

تو دسشویی الودس هیچ وخت دوس ندارم دستمالم رو اونجا بزارم 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲