2777
2789
عنوان

متخصصین مهمونی دادن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 54 پست
بخدا من شب 21 ماه رمضون مهمان داشتم ، بي سحري روزه ميگرفتم و خيلي سختم بود ، نهار براشون قيمه درست ک ...

تولد یکسالگی پسرم تو. ماه رمضان بود منم روزه خواهرشوهرم بی خبر سر ظهر اومد توقع داشت من علم غیب میداشتم ناهار پخته باشم براش بیشعور یه زنگ هم نزد منم خواستم ناهار بپزم نذاشت بعد من رفتم بیرون زنگ زده خونه اون خواهرشوهرم که ناهار چی داری برای منم بیار اونم گفته ماخوردیم تموم شده رفته پشت سرم گفته به بچه هام غذا نداد کلا بیشعوره

سال دوم هم دوباره سر ظهر بی خبر اومد ولی دیگه ماه رمضان نبود املت گذاشتم جلوش امسال هم میدونم میاد میخوام ماکارانی بدم دستش بگن درست کن اخه تا اون موقع یه دختر ۲۵ روزه هم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فاطی جون  کوچولوت چطوره  بنظرم شام بده انگار هرچی پیش میره قیمتا بالاتر میره ممکنه ...

سلام عزیزم.. من تو گروه نیستم.. تایپیک رو تونستم برات میزارم.. احتمالا همون شام بدم

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
تولد یکسالگی پسرم تو. ماه رمضان بود منم روزه خواهرشوهرم بی خبر سر ظهر اومد توقع داشت من علم غیب میدا ...

ماه رمضون و مهمان بي دعوت واقعا سخته ، حرفهايي که پشت سر ادم ميزنن سخت تره ، خدا ازشون نگذره ، که با روان ادم بازي ميکنن 

افطاری خیلی خوبه و ثواب داره ولی واسه 50نفر چای درست کردن برام خیلی سخته.. دنگ و فنگ ش زیاده.. بعدم همه روزه.. باید حواسم به همه چی باشه. ولی شام دردسر کمتر داره.. اونم من با بچه کوچیک و دست تنها.. فک کنم از پا دربیام با افطاری.. 

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
بعد شام چی میشه😐

ما کلا تابستونا رو که تایم افطار تا سحرکمه فقط افطاری میخوریم شام نمیخوریم غذا میزاریم برای سحر

یه کم نون پنیر سبزی و آشی حلیمی سوپی چیزی با چای و شربت یه دوساعت بعد افطارم میوه

💏