2777
2789
عنوان

خونریزی در هفته 12

6135 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من سه روز خونریزی خفیف داشتم

شیاف پروژسترون گذاشتم

پنج شنبه دو تا لخته اندازه دو بند انگشت چیزی مثل جیگر دفع کردم

فک کردم سقط کردم

صبح رفتم دکترم سونو کردند گفتن جنین سالمه

علتش چیه؟

کسی تجربه ای نداره؟

هماتوم بوده حتما

تحت نظر باش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

عزیزم استراحت کن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نیست عزیزم.حتما خیلی کوچیک بوده و دفع شده که سنو گرافی چیزی ندیده و نگفته.اگر هم باشه بازهم مهم نیست با استراحت حل میشه فقط گاهی خونریزی داری که هماتوم در حال دفعع هست.خیلی زیاده این موارد

مشکلی نیست عزیزم.حتما خیلی کوچیک بوده و دفع شده که سنو گرافی چیزی ندیده و نگفته.اگر هم باشه بازهم مه ...

ممنوننم عزیزم. فعلا لکه بینی دارم لکهای قهوه ای کم رنگ با خطط هایی که توشه و پر رنگتره

هماتوم مثل جیگره؟ همون که من گفتم شرایط شما هم هست؟

اره من هفته ۵ و۱۲ خونریزی شدیدافتادم مثل پریودی...کلا ۹ ماه استراحت بودم اصلا جایی نرفتم...با این حالم اول ۳۸ هفته کیسه آبم پاره شد...خ سنگین شده بودم ۴۰ کیلو بودم آخر حاملگی ۸۳ شدم ب زور از جام بلند میشدم