2777
2789
عنوان

سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 33 پست
مگه هست خیلی شرکتشون خوب بود دلم اتیشه😔

شک نکن. درست میشه

کی بدون روزی موندید عزیزم 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله یه کار خوب پیدا میکنه با درامد بالاتر

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
شک نکن. درست میشه کی بدون روزی موندید عزیزم 

خیلی 😔

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
ان شاالله یه کار خوب پیدا میکنه با درامد بالاتر

بخدا دلم میخواد نصف بدن ولی اونجا باشه😔

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
بمیرم واسه دلت ...انشاالله زودتر کار پیدا کنه😭فقط میتونم دعا کنم مسئولین ما پودر بشن😭

ایشالله 😔

میدونم چی میگید ...😭خدا خودش بخواد این مردا همش سر کار باشن...خونه میمونن خیلی بدتر میشن

ن همسر من ادمی نیس تو خونه بمونه از روزی که بیکار شده رفته اسنپ ولی نمیخوام شغل خودش یه چیز دیگه ای بود اخه

خیلی 😔

تاپیک آخرمو بخون 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
ایشالله چجوری کنار اومدین کار گیرش اومد من خیلی خودمو باختم

الان یک ساله که کار خوب گیرش نیومده. اما یه شرکت خوب یه چند روز دیگه استخدام میشه .

عزیزم با این وضعیت گرونی کار هم بکنی نمیتونی از پس مخارج بربیای حالا کارم که نباشه واویلاس . ایشالا که به زودی یه کار پیدا کنه . تو دیوار دنبال کار باش منم این شرکت شوهرمو از تو دیوار پیدا کردم

ن درست میشه با توکل بخدا  اتفاقا این مملکت نیاز ب کارمند خوب داره

کجا هان کجا نیاز داره که هرچی شوهرم‌میگرده نیس

الان یک ساله که کار خوب گیرش نیومده. اما یه شرکت خوب یه چند روز دیگه استخدام میشه . عزیزم با ...

نهرانینن

ن همسر من ادمی نیس تو خونه بمونه از روزی که بیکار شده رفته اسنپ ولی نمیخوام شغل خودش یه چیز دیگه ای ...

اسنپ کرایه هاش خیلی کمه ...حق راننده واقعا ضایع میشه تو اسنپ ....همش دنده و کلاژ با کرایه های پایین

همین رانندگی بعد مدتی اعصابو ضعیف میکنه مخصوصا اگه تهرانید