2777
2789

یهو ذهنم رفت به 18،19سال پیش،خونه قدیمیمون و همسایه هاش.

یاد یکی از همسایه ها افتادم که مستاجر بودن.

یه زوج‌ جوون با بچه کوچولوشون که چند ماهش بود فقط طفلک😢😢😢😢😢

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

یادمه خانومه صبح که شوهرش میرفت سرکار،یک ساعت بعدش حدودا خودشم میرفت بیرون،بچه رو تو خونه تنها میذاشت.من و دوستام که بازی میکردیم تو‌ کوچه،صدای گریه وحشتناک بچه رو میشنیدیم😭😭😭😭

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی یه بار انقد که گریه کرد،یکی از همسایه ها از دیوار پرید خونشون😭😢

بعد از ظهرا میومد دم در خونه خوشحال و خندون با ما حرف میزد،وقتی بهش میگفتیم بچت کلی گریه کرد،میخندید و بحث رو عوض میکرد،عین خیالش نبود انگار

نمیدونم چرا همسايه ها کاری نمیکردن،شایدم کردن و من یادم نمیاد.کاش یکی به شوهرش میگفت.

مامانم میگه شوهرشم لنگه خودش بود

ینی اونلحظه بچه چکارمیکرده،اگه میسوخت اگه میفتاد اگه میترسیده وای حالم بدشد خودم بچه کوچیک دارم😞خداروشکر الان۱۸سالش شده دیگه،ولی اون مادر ینی عذاب وجدان نداره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بخدا خیلی نگذشت خبر دادن بچش مرد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان یادم افتاد تپش قلب گرفتم،نمیدونم کدوم قبرستونی میرفت زنه.

کاش همسايه ها به پلیسی چیزی زنگ میزدن😢😢😢😢