2777
2789
عنوان

به نظرتون زنگ بزنم یا نه؟

413 بازدید | 37 پست

منو شوهرم امروز دعوا داشتیم سر اینکه مامانم امروز آش نذری داشت در واقع برای من آش نذر کرده بود و همه رو هم دعوت کرده بود برای ناهار .شوهرم گفت نمیخواد بری ولی من رفتم بعدظهر زنگ زد گفت میخوام برم بیرون میای منم گفتم اره .داشتم آماده میشدم که زنگ زد من دارم میرم جایی شب میام دنبالت .ساعت ۷ میخواستم بیام خونه زنگش  زدم که من دارم میرم خونه ولی گوشیش خاموش بود .تا الانم نیومده به نظرتون زنگ بزنم ب مادرشوهرم ببینم اونجاس یا نه؟به حساب خودش مثلا میخواد حرص منو دربیاره که منو تو بی خبری بزاره .زنگ بزنم یا منتظر بشم ببینم کی میاد؟؟

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا زنگ نزن.چرا راضی نبود بری خونه مامانت؟

چون من با خانوادش زیاد رفت و امد نمیکنم هر موقع ک ما مهمونی داریم تلافی میکنه مثلا

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
چون من با خانوادش زیاد رفت و امد نمیکنم هر موقع ک ما مهمونی داریم تلافی میکنه مثلا

خوب عزیزم این برای خودتم که سخته خوب.با سمت همسرت هم تا حدودی رفت و آمد داشته باش که خودتم راحت با مادرت اینا بری و بیای.