2777
2789

سلام  دوستان   قبل عید  از  یکی  پول  قرض  گرفتیم  که  یه  کاری انجام  بدیم  سودش  نصف نصف ...ما پول  دادیم  به  شخصی  ...خدا  ازش  نگذره   پول  بالا کشیده    .نمیتونیم   ازش پس  بگیریم  ..😭😭😭😭دارم  سکته  میکنم   حالمون بده  .حالا  چطور   پول  مردم  پس  بدیم 

تراخدا  اگه   ذکر  میدونید  بگین 

تراخدا   یه  صلوات  بفرستین     برامون  پول  پس  بده  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2650123/نامه-به-باب-الحوائج-حضرت-عباسع?postId=86557255

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دركت ميكنم عزيزم قبل عيد ي همچين انفاقي براي ما افتاد ك البته ما قرارداد داشتيم با وكيل صحبت كرديم و قرارشد شكايت كنيم طرف ك فهميد ميخوايم شكايت كنيم پولمونو پس داد،مام قرض كرده بوديم و وام داشتيم

عزیزم  چندسال پیش رفیق شفیق شوهر منم پول شوهرمو بالا کشید رفت دیگه هم پس نداد اگه اون پول بود ا ...

دقیقا    بخدا   نه  خونه  دارم  نه   پولداریم  .کارمند شوهرم  ..اومدیم    هم  خودمون  سود  کنیم  هم  خیر  برسونیم  به صاحب  پول  😭😭😭

شرکت   داره  تو کرج    نمیدونی  قسم  جون  دوتا  دختراش  میخورد 

الان  هی  میام  نفزین  به  بچه  هاش منم  باز  میگم  خدایا   غلط  کردم   به  بچه  هاش  چیزی نشه  

باور کنید  دلم ‌میخاد    جیغ  بزنم 😭😭😭    هی   مارو   امروز  فردا  کرد 

دركت ميكنم عزيزم قبل عيد ي همچين انفاقي براي ما افتاد ك البته ما قرارداد داشتيم با وكيل صحبت كرديم و ...

ما  مدرک  نداریم   .ولی  چند  نفر هستیم  که  پول  دادیم  میت‌نیم  شهادت  بدیم  برا  همدیگه

بسپر به خدا توکل کن بی تابی نکن نماز بخون حل میشه ان شالله برا خدا کاری نداره البته پی گیری قانونی هم بکن.

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
دقیقا    بخدا   نه  خونه  دارم  نه   پولداریم  .کارمند ...

ببین من تاپیک زدم قانون جذب.. برو کانالم‌.اونجا از ایدی ادمینش کانالش که برا خودمه بهم پیام بده توی تل گرام..

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟