2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظري ندارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بستگی داره... بعضیا اصلا از حال همم با خبر نمیشن حتی ممکنه یه پدر و مادر... پدر و فرزند... اصلا همو نبینن

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

روحشونو آره میشه دید ولی تو عالم دنیا نه .حدیث و آیه هم داریم ولی یادم نمیاد که بهت بگم عزیزم . خود من چند بار روح بابابزرگمو تو خواب دیدم .ولی راستشو بخوای نمیدونم تو عالم دنیا بشه دید یا نه 🤔🤔🤔

بستگی داره... بعضیا اصلا از حال همم با خبر نمیشن حتی ممکنه یه پدر و مادر... پدر و فرزند... اصلا همو ...

من اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی چند وقته همش میگم کاش واقعیت داشته باشه...

من اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی چند وقته همش میگم کاش واقعیت داشته باشه...

بسنگی به شرایطشون داره... خب یه سریا شرایطشون با هم برابر نیست اونور... به قول معروف هر چی کشتی درو میکنی... مدل دروعه با توجه به اعمال متفاوته برا همین یکی که جاش مناسب نیست احتمالا نمیتونه از نور بالاها خبر داشته باشه!! 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

روایتی داشتیم که اون دنیا مردم با همین ظاهری که الان دارن هم و میبینن و میشناسن.یا این هایی که لحظه ی مرگ عزیزانشون که مرده بودن و میبینن که اومدن دنبالشون و...به نظر من همونطور که بچه وقتی تو شکم مادرشه دنیاش به همون رحم محدوده و وقتی دنیا میاد یه جای بی نهایت عظیمی و میبینه دنیای بعد از مرگ هم همینه قطعا جایی که بعد مرگ میریم خیلی عظیم تر با ویژگی  های برتر و قایبلیت های بیشتره.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍