2777
2789
مرسی وارد نیستم سخته نوشتن اینجا بزور مینویسم.  

اخه تازه عضوشدی چندماه تایپ کنی بعدمثل من باچشم بسته هم راحت تایپ میکنی😍

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من له شده میخوره من از اول میکس نکردم تازه چن روزه بیسکوییت میدم دستش یاد بگیره 

عه توخوب کردی من باگوشتکوب برقی کامل میکس کردم اخه غیرمیکس نمیخورداکثرابالامیورد.چندتادندون داره پسرت ؟من بیسکویت میدم دستش میماله روفرش 😟😟😒😒

دکتر خودش که میگفت تا هر زمانی که طلب میکس کرد باااید میکس بدی.میگفت تو از روی تنبلی شکایت داری میگف ...

قربونت اره حس خوبیه کاش منم اون روزببینم😭😭

بعددوسالگیش خوب شد؟دخترمنم بالامیاره مجبورشدم میکس بدم 

خوب شد چیه.دقیقا همونی شد که اون دکتره گفت.یهو محرم بود قاشق رو از دستم گرفت پر پر برنج و قرمه سبزی خورد بدون عوق بدون استفراغ تندتند هم قورت داد.من و خواهرم فقط از خوشحالی جیغ میکشیدیم😀😀

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
قربونت اره حس خوبیه کاش منم اون روزببینم😭😭

آخه من از سمت خونواده همسرم هم تحت فشار بودم.مادرش غر میزد بهم که تو عادتش دادی در صورتیکه خداشاهده من بعد از فرنیش میخواستم فقط نرم و با قاشق یه کمی له شده بدم وقتی دیدم عوق و استفراغ داره مجبور شدم میکس بدم ولی درک نمیکردن.دائم به من میگفتن ماکه تا حالا اینمدلیش رو ندیدم.یا میگفتن این الان دیگه باید مثل ما غذا بخوره و...هروقت میخواستیم بریم شهرستان من تا اونجا برای میکس خوردنش گریه میکردم.چون میدونستم دوباره متلک و سرزنش قراره بشنوم.وای خدا چقدر روزای سخت و پرفشاری رو گذروندم😣😣😣😣

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
آخه من از سمت خونواده همسرم هم تحت فشار بودم.مادرش غر میزد بهم که تو عادتش دادی در صورتیکه خداشاهده ...

درکت میکنم چون خودم همونجوریم هیچ جامهمونی نمیتونم برم به خاطراین بچه.امروزم نشستم گریه کردم ازدستش خستم کرده اخه تاکی میکس بدم به خداازصبح یه قاشق چایخوریم حتی برنج نخورده هیچی نخورده موندم چیکارکنم بازم براش سوپ بپزم بعداین یااینکه سوپ نپزم چندماه گشنه بمونه جویدن یادبگیره قدووزنشم همینجوریم زیرنموداره.میترسم سوپ بدم جویدن یادنگیره 😭😭😭

درکت میکنم چون خودم همونجوریم هیچ جامهمونی نمیتونم برم به خاطراین بچه.امروزم نشستم گریه کردم ازدستش ...

ببین من از ده ماهگی به بعد غذای خودمون رو ولی میکس شده میدادم.برنج و خورشت یا برنج و مرغ رو یکم آب غذا رو بیشتر میریختم و میکس میکردم.ولی یه چیزی بگم بهت به قول دکتر پسرم میگفت تا حالا بچه ۴ یا ۵ ساله که دندوناش تکمیله دیدی میکس بخوره؟ واقعیت اینه که نه.نهااااایت بدشانسیت تا تولد ۳ سالگی میکس میخورن.بیشترش امکان نداره.پس هی میکس بده هفته ای یکبار امتحان کن ببین میتونه غیر میکس بخوره یا نه .اگه نتونست دوباره میکس و دوباره امتحان غیر میکس تا اونروزی بیاد که نی نی شما هم مثل پسر من یهو خودش برنج بخوره.باور میکنی الان غذای مورد علاقه پسرم انواع کبابه.چیزی که اونموقعا میگفتم یعنی میشه یه روزی بتونه کباب بجوه و قورت بده😄😄

بعدشم شما خیلی زود کم اووردی بابا تازه ۶ ماهه که داری میکس میکنی پسر من تا تولد ۲ سالگیش میکس خورد.بهش سخت نگیر که بعدها بدغذا هم میشه.اگه از تجربه من استفاده میکنی میگم بزار تا روزی که نمیتونه بلع داشته باشه میکس بخوره.حرفی که اون دوتا دکتر بهم گفتن.دکتر پسرم که خودش دائم میگفت فقط بخوره تا رشدش از نمودار عقب نمونه حالا هرجور میلش میکشه بخوره و باهاش لج نکن تا وقتی میخواد بزار میکس بخوره.میگفت هر مهمونی هم رفتی براش سرلاک ببر لازم نیست راستش رو بگی اول یه کوچولو غذا بزار دهنش وقتی تفش کرد بگو مثل اینکه میلش به غذا نمیکشه یکم بهش سرلاک بدم.😄این ترفند رو من یکسال اجرا کردم😅😅

بعدشم شما خیلی زود کم اووردی بابا تازه ۶ ماهه که داری میکس میکنی پسر من تا تولد ۲ سالگیش میکس خورد.ب ...

باشه قربونت مهربون .درست میگی همینجوریشم زیرنموداره قدووزنش .یک سالشه تازه شده شش کیلوونیم وزن تولدشم سه کیلووصدگرم بود.تاخودش بخوادبه قول شمامیکس میدم چاره ای نیست😞😞.دختربزرگه منم تاپنج سال ونیمگی غذادهنش نگه میداشت نمیجویدبعدترک کردچقدرگریه کردم چقدرکتکش زدم میترسیدم توسرش بمونه همش کارم شده بودسرچ کردن اخرخودش ترک کرد .به قول شماکی دیده ادم بزرگ میکس بخوره یاتودهنش نگه داره .منم به قول شمابعداین میگم ازاین غذادخترم بدش میادخخ😬😬😅😅😅