2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوری دعوتشون کنم؟؟

162 بازدید | 17 پست

برا روزنیمه شعبان مولودی دارم فامیلای خودمو شماره هاشونو دارم که زنگ بزنم دعوتشون کنم فامیلای همسرمو شماره هاشونو ندارم بنظرتون بگم مادرشوهرم بهشون بگه بدمیشه اخه چند وقت پیش جاریمم یه ولیمه داشت فامیلای شوهرمو به مادرشوهرم گفت که بهشون بگه اینم بگم مادرشوهرم خیلی حساسه بگم شماره هاشونو بده خودم بگم همش مقایسه میکنه میگه اون جاریم ماروازخودش میدونه ولی این نه اصلا مارو ادم حساب نمیکنه وهیچ مسولیتی بهمون نمیده ازطرفی میگم خودم دعوتشون کنم بهتره  شماباشین چیکارمیکنین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو هم شمارشونو از مادر وهرت بگیر دعوت کن ، به نظرم اینجوری خیلی خودتو باشخصیتو با کلاس جلوه میدی ...

اخه همش تقصیر جاریمه که اینجورعادتشون داده والا منم ازخدامه اینجوری دعوتشون کنم بخداموندم چیکازکنم 

شماره میگیرم‌خودم‌دعوت میکنم

مادرشوهرم هم هرجور دوس داره فکر کنه

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
به مادر شوهرت بگو شمارشونو بده زنگ بزنم اگه گفت خودم ميزنم بگو بد نيست؟ اگر باز مقاومت كرد بزار خودش ...

میدونم مقاومت میکنه اصلا یجور خاصی هست ما خودمون این چیزاروبدمیدونیم که یه نفردیگه ازجانب یکی دیگه اطلاع بده ولی مادرشوهرم نظرش اینکه من بزرگترم وفامیلای منه خودم بهشون میگم