2777
2789

بچه ها من خیلی ساده دلم همسایه روبرومون همیشه از همه برامن بد میگه منم چون واسه خودم قوانینی دارم به بقیه همسایه ها نمیگم که فلانی پشت سرتون این حرفو میزنه نگو که همسایه روبرومون میره همه ی حرفاش رو از قول من به اونا هم میزنه حالا من چیکار کنم چی بگم چطوری رفتار کنم؟

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایندفعه اومد حرف بزنه صداشو ضبط کن و با اون به  همه ثابت کن داره دروغ میگه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

هیچی 

وقت غیبتاش صداشو ضبط کن😁

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

تصمیم گرفتم دیگه نرم داخل محوطه آپارتمان چون احساس میکنم همه با من بدرفتاری میکنن برخلاف روزای قبل صمیمی و خوش رفتار و مهربون نیستن😣

قطع ارتباط

اون خودش هر روز منو صدا میکنه که حرف بزنیم بعدشم این کارارو میکنه اون خود شیطانه

آره راس میگی باید به هربهونه ای ازش دوری کنم تا بیشتر ازین منو به بلا ننداخته

بهتره دیگه باهاش ارتباط نداشته باشی منم اینجور آدما تو زندگیم بودن خیلی حرص خوردم وقتی پاشونو قطع کردم راحت شدم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

ول کن خودتو درگیر همسایه نکن

نمیشه که خیلی به هم نزدیکیم توی آپارتمان اما تصمیم گرفتم دیگه باهاش حرف نزنم قهر کردن بلد نیستم اما دوری میکنم

رو در رو

امروز بهم گفت که شوهرت گفته من هر روز ماشینمو می شورم؟گفتم امکان نداره کی گفته گفت همسایه بالایی

منم به شوهرم گفتم رفت از همسایه بالایی پرسید اونم گفت همچین بحثی نشده اصلا

حالا راهنماییم کن من به همسایه روبرو چی بگم؟

ایندفعه اومد حرف بزنه صداشو ضبط کن و با اون به  همه ثابت کن داره دروغ میگه

وااای نمیشه که انقد آروم پچ پچ میکنه ضمنا من ازین جرئت ها ندارم اصلا

خودشم هی بچمو قسم میده که به کسی نگو

دیگه باهاش هم کلام نشو ، رو در رو نشو ، کلا قطع رابطه ، عجب ادمایی پیدا میشه 

درب آپارتمان ما یه قدم با درب اونا فاصله داره هی در میزنه حرفاشو میگه من ساده لوح هم میگفتم ول کن توجه نکن کی چطوریه کی چی میگه آخرشم کاسه کوزه ش سر خودم شکست

آره دیگه قطع رابطه میکنم