2777
2789

همسر من مینی بوس داره و باهاش سرویس شرکت و مدرسه می بره، ولی خوب مینی بوس خیلی خرج داره، هم اینکه رانندگی و ترافیک خیلی اعصاب خورد کنه، می خواستیم یه مغازه سوپر مارکت اجاره کنیم که تو یه جای نه شلوغه نه خلوت، با اجاره ماهی ۳۵۰، به نظرتون درآمدش خوبه، ارزش داره شغلشو عوض کنه؟

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

شوهرم پخشع میگه سود سوپر مارکتا کم شده به نسبت 

من خودم نمیدونم

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه اول اونقدر سود نداره ولی بعدش داره در صمن اگه میخاین جدی سوپری بزنین دو ساله اجاره کنین تا ج ...

آخه اینجایی که قراره اجاره کنیم الان سوپر مارکته، میوه احتمال خراب شدنش هست وگرنه قبول دارم شغل خیلی خوبیه.

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
شوهرم پخشع میگه سود سوپر مارکتا کم شده به نسبت  من خودم نمیدونم

بله حق با شوهر شماست، متاسفانه قدرت خرید مردم خیلی پایبن اومده

نه همه سوپری دارن نمی صرفه البته ما نداریماولی نظرموگفتم

آره خوب ولی الان خیلی از شغل ها اشباع شده ما هم موندیم بین بد و بدتر

بله حق با شوهر شماست، متاسفانه قدرت خرید مردم خیلی پایبن اومده

علاوهدبر قدرت خرید 

شوهرم میگه اون موقع مثلا یه کارت مایع میفروخت شرکت به مغزه دار 

همراهش یه کارتن اشانتیون میداد

الان همه اونا قطع شده

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
علاوهدبر قدرت خرید  شوهرم میگه اون موقع مثلا یه کارت مایع میفروخت شرکت به مغزه دار  همرا ...

عه چه بد🙁

مرسی از راهنماییت عزیزم❤

عه چه بد🙁 مرسی از راهنماییت عزیزم❤

قربونت گلم 

خدا به کسب و کارتون برکت بده 

آره خوب ولی الان خیلی از شغل ها اشباع شده ما هم موندیم بین بد و بدتر

خب رانندگی ضررمالیش بیشتره ماشین خراب میشه احتمال تصادف هستش اعصابت داغونه اگه سوپریوجای خوب باز کنی وقیمتاخوب باشه مشتری زیاد میشه مسلمن 

قربونت گلم  خدا به کسب و کارتون برکت بده

ممنون عزیزم، خدا هم به روزی شما برکت بده😘

خب رانندگی ضررمالیش بیشتره ماشین خراب میشه احتمال تصادف هستش اعصابت داغونه اگه سوپریوجای خوب باز کنی ...

آره واقعا از رانندگی خسته شدم، بنده خدا سرویسشم افتاده جای شلوغ شهر، مسافراشم خیلی بهش ایراد میگیرن که چرا دیر میرسی، سرعت برو، ضبط بذار و ...

ولی باز می ترسیم از تغییر شغل اگه مغازه مال خودمون بود باز خیالمون راحت بود.

آره واقعا از رانندگی خسته شدم، بنده خدا سرویسشم افتاده جای شلوغ شهر، مسافراشم خیلی بهش ایراد میگیرن ...

عزیزم من از شوهرم بازم پرسیدم

نمیدونم چرا تو ذهنم موندین شما 

شوهرم تو کار پخشه 

راننده شرکته که مواد شوینده و دستمال و اینا پخش مسکنن

شوهرم گفت سوپر مارکت الان بازارش خوابیده انقد فروشگاه های بزرگ زیاد شده که مردم رغبت نمیکنن برن سوپرمارکت خرید کنن

بعد گفت الان خود تو بخوای بری خرید کنی میری سوپر مارکت یا فروشگاه بزرگ؟ 

گفت به نظرم سوپرمارکت الان درامدش خوب نیست مگر اینکه لب جاده و جاهای شلوغ باشع و 24 ساعته مغازرو باز بذارن 

حرفاش به نظرم منطقی اومد 

گفتم بهتون بگم با درنظر گرفتن همه چی تصمیم بگیرین

عزیزم من از شوهرم بازم پرسیدم نمیدونم چرا تو ذهنم موندین شما  شوهرم تو کار پخشه  راننده ...

مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی، خیلی راهنماییتون برای ما موثر بود، از سوپر مارکت منصرف شدیم، ان شاءالله که همیشه خدا تو لحظه لحظه های زندگی کنارتون باشه.😘