2777
2789
سلام کسی هست آرایشگاه مطمئن برای هاشور بشناسه و حدود قیمت رو میدانید آیا؟ ؟
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
من تا شب مرتب به این تاپیک سر میزنم امیدوارم کسی باشه که بتونه کمک کنه
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
سلام عزیزم چ عجب ی همشهری یافتیم!!! من نقره رفتم راضی هم هستم پارسال بهمن تتو محدوده ابرو واسم زد با قاب ۲۷۰ خ خوبه هیچیشم نشده مهمترین چیز واس تتو اینکه ب پوست صورتت ج بده و. بعضی پوستا تتو رو پس میزنن
‎درست زمانی که بین همه اگرها وبایدها وچون وچراهامصمم میشوی بنشینی وبر سر سجاده مهرش وازخدا نام مادررا التماس کنی، آن زمان است که خدا نعمتش را...منتش را... بر سرت تمام کند ونام زیبای مادر را برازنده باقی اسمت کند قصه تنهایی روزهای زندگیت تمام میشود.یکی می آید که تو به لطف بودنش بهترین حس ها راتجربه می کنی وبه ضمانتش وام مادرانه میگیری.. radvin dalile zendegi maman 2 shahrivar zamini shud

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تتو نمیخام هاشور میخام کار تتوی نقره رو دیدم ولی هاشور ازش ندیدم
سلام الان قیمت ها‌شور ابرو نقره چنده؟ 

من شیش ماه پیش موسسه رویان بالای هفده شهریور زدم ۴۵۰ یکی از دوستامم پیش یه خانوم که تو خونه کار میکرد زده بود همین قیمت از کارش هم راضی هستم . الان نمیدونم چند شده 

سالن خانم مریم لطفی کار انجام دادم خودم و چندتا از دوستان و خانوادم کارشون بسیار ظریف و بادقت هست خیلی تمیز و استریل و رنگهاشون بعد چند سال اصلا تغییر نکرده،خودشون هم خیلی با اخلاق هستن،اینم آیدی پیج اینستاشون pr_maryamlotfi