2777
2789
عنوان

بارداري زن عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 34 پست
عزيزم من فقط خواستم چيزي رو كه بهم گفته بودن رو اينجا بگم  و درد و دل كنم درست نيست ما رو تو اي ...

عزیزم جا داره فوت پدرتونو هم تسلیت عرض کنم ،غم اخرتون باشه عزیزم

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس دایی منم بعد از این که وارد فامیل  ما شد تند تند جوون فوت کرد و بچه هاش بدنیا اومدن همینطو ...

بله ولي فكر كنم بدشانسي و همزماني با مرگ ها باعث اين اتفاق شده منتها ادم بعضا فكرش اين سمتم ميره

دقت  کنید تو فامیل   بلاخره  سر  هر فوتی  شایدیکی از نزدیکان  باردار باشه  دلیل  نمیشه   و از طرفی  بایدخوشحال بود  که با از دست رفتنی عزیز   خدا بچه ای ب جمع اضافه  رده

من مادرشوهرم۴ماهه حامله بود  مادرش  فوت کرد   

داداشس  هم فوت  کرد سر چهل نشده عروسش  باردار بود 

چرا از اين ديد نگاه نميكني كه اگه طبق حكمت خدا يكي از عزيزانتونو از دست ميدين ولي خدا يه هديه به جاش ...

فكر نكنم اگه براي خودتون اين اتفاق ميفتاد اينطوري فكر ميكرديد