2777
2789

سلام

من۲۳ سالم هست ۳سال عادت ماهانه نامنظم دارم و ذخیره تخمدانی خیلی پایینی دارم ..، بیمارستان صارم تحت نظرم بهم گفتن باید تخمک اهدایی بگیری

ولی من دوست دارم طبیعی باردارشم 

میخواستم بدونم این دکتر برم نتیجه میگیرم یا نه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

عزیزم با ذخیره چند پیشنهاد اهدایی دادن؟؟؟

این دکتر رو نمیشنایم ولی من با کلی تحقیق به دکتر نصر رسیدم،منم ذخیرم یکه،ولی نگفت اهدایی،گفت شش ماه تلاش کن با دارو نشد دوباره ای وی اف

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با ذخیره چند پیشنهاد اهدایی دادن؟؟؟ این دکتر رو نمیشنایم ولی من با کلی تحقیق به دکتر نصر رسید ...

عادت ماهانه ام خیلی نامنظمه تقریبا دارم یائسه میشم باید زودتر درمانم شروع میکردم ولی اهمیت ندادم 

الان تحت نظر بیمارستان صارم هستم که گفتن باید تخمک اهدایی بگیری 

ولی من دوست دارم با تخمک خودم باردار شم 

عزیزم شما ای وی اف انجام دادی؟؟

بله من اسفند نود و شش،چهار تا تخمک داشتم،هر چهار تاش جنین شد،سه تاش گرید آ،یکیش بی سی،دکتر جنین شناس احمق دو تا بسته رو با خم باز کرد مجبور شدن چهار تاشو با هم بدارن که متاسفانه نگرفت،،،حالا باید اردیبهشت برم دوباره برای شروع سیکل،متاسفانه ماها که ذخیرمون کمه تعداد جنین کم نیشه و این شانسمونو میاره پایین،شما حتما یه سر نصر بزن،اون الکی اسم اهدایی نمیاره،فقط دیر وقت میده بگو اورژانسی،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم شما ای وی اف انجام دادی؟؟

بله من اسفند نود و شش،چهار تا تخمک داشتم،هر چهار تاش جنین شد،سه تاش گرید آ،یکیش بی سی،دکتر جنین شناس احمق دو تا بسته رو با خم باز کرد مجبور شدن چهار تاشو با هم بدارن که متاسفانه نگرفت،،،حالا باید اردیبهشت برم دوباره برای شروع سیکل،متاسفانه ماها که ذخیرمون کمه تعداد جنین کم نیشه و این شانسمونو میاره پایین،شما حتما یه سر نصر بزن،اون الکی اسم اهدایی نمیاره،فقط دیر وقت میده بگو اورژانسی،

وقت گرفتم برای دکتر نصر  هزینه اش تو چه رنجی؟؟؟

هزینه ویزیتش پنجاه بود تو اسفند من رفتم،ولی سونو کرد کلا دویست و بیست گرفت

مرسی گلم بابت راهنمایت ان شاءالله زود زود نتیجه بگیری

مرسی عزیزم همین طور شما