2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علایمت چی بود من تازه فهمیدم باردارشدم اما الان شرایطش ندارم رفتم دکتر گفت هفته پنجم و شکلش ع ...

هفته پنجم ک جنین اصلامعلوم نیس

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

هر چیزیو که بگین انجام دادم و خوردم هر چی دارو گیاهیه تلخه،جدیدا هم‌گولم زدن قهوه گانودرما خوردم که همش فقط دروغ محض بود خدا ازشون نگذره که با احساس آدمای مریض بازی میکنن

عزیزم علایمت چی بود من تازه فهمیدم باردارشدم اما الان شرایطش ندارم رفتم دکتر گفت هفته پنجم و شکلش ع ...

طرف راستم خیلییییی درد داشت به حدی که با هیچی ساکت نشد بعدشم درد مقعد و لکه و بعد خونریزی شدید

هفته پنجم بایدم شکلش عجیب باشه ،نترس اصلا ان شاالله که سالمه توروخدا هیچوقت نگین شرایطشو ندارم 

من عزیزم زیرشکمم میگیذه ول میکنه یوقتام سمت چپم ناجور میگیره

مال من قابل تحمل نبود حتی با قویتریم مسکن ها وشیافها،بعدشم ۲۵روز خونریزی هیچ دکتریم حتی شک نکرد باردار باشم حتی دکتری که بهترین پزشک مرکز رویانه تهرانه

هفته پنجم بایدم شکلش عجیب باشه ،نترس اصلا ان شاالله که سالمه توروخدا هیچوقت نگین شرایطشو ندارم 

واقعا ندارم شرایطش وسختمه ناخواستم هس خیلی ترسیدم دوسدارم همین اول خودش بیفته 😢

مال من قابل تحمل نبود حتی با قویتریم مسکن ها وشیافها،بعدشم ۲۵روز خونریزی هیچ دکتریم حتی شک نکرد بارد ...

نه برا من میگره ول میکنه  سمت‌چپم یوقتا یهو یه درد شدیدمیگیره و معذرت میخام دل پیچم زیادمیشم

نمیدونم بهم‌گفت شکلش عجیبه ممکنه سقط بشه و‌نمونه البته گفت پنجاس منم راسش الان نمیخام چون واقعاشرایط ...

اولا الان هیچی معلوم نیس 

دوما ناشکری نکن هدیه خداس

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
اولا الان هیچی معلوم نیس  دوما ناشکری نکن هدیه خداس

ناشکری نیس واقعا الان اوضاع زندگیم خوب نیس با سوهرم مشکل دارم شوهرمم بیکاره بچه کلی هزینه داره تذ وقتی دنیابیادبعد دنیاامدنم ادم بایددر نظربگیره اینارم عزیزم و از زایمان و دردشم میترسم